שאלה,

שאלה,

מה התפתח לפני מה, הצמחים או החיות? או שבכלל ביחד? ולמה יש דגים ויצורים, בעומק של 3000 מטר וכו' עם עיניים? איך התפתחו להם העיניים בחושך? וראיתי ששי לרובם איזה איבר עם אור וכדומה, בשביל מה? האם כדי להאיר לעצמם? או בשביל ציד? לא ברור לי... נ.ב אני שואל ברצינות.

שתי אפשרויות לדעתי

1. יתכן שהעיניים הם שריד משלב אבולוציוני קדום יותר בו בעליי חיים אלו חיו בסביבה מוארת יותר והעיניים נתנו להם יתרון. 2. יתכן שהעיניים מאפשרות להם לראות יצורים אחרים אשר פולטים אור. יתכן שהאור שבעליי חיים ימיים פולטים משמש לציד, אור פנס שמושך חרקים, אפשרות נוספת היא שהאור עוזר לזכרים ולנקבות לאתר זה את זה לצורך הזדווגות, בדומה לגחליליות בחושך. אלירן.

אמנון כ

New member
נו באמת.. לינקים לאתר שופר...

זה כמו לנסות ולעשות דיון מדעי באמצעות ספר של הדרדסים. אין באתר שופר ולו אמירה מדעית נכונה אחת. הוא כולו מבוסס על שקרים, עיוותים ושאר המצאות ולהן מטרה אחת בלבד - ללכוד תמימים ולהחזיר אותם בתשובה בדרכי מרמה.

I S A A K

New member
בבקשה חמוד,אני ממתין לראיות שלך

בה אתה טוען שאין באתר שופר ולו אמירה מדעית נכונה אחת. הוא כולו מבוסס על שקרים אני ממתין להוכחות שלך בבקשה

אמנון כ

New member
מהי מטרתו של אתר שופר?

זהו אתר של אמנון יצחק השקרן שכל מטרתו להחזיר אנשים תמימים בתשובה. כל האתר מבוסס על ההנחה השקרית שקיים אלוהים. זה פשוט לא נכון.

I S A A K

New member
זה מה שהכניסו לך למח

לא היתה מעט מתעמק עם המחשבה שלך בנאמר שם,בטוחני שהיתה מברך אותי כל ימי חייך

למה אתה צבוע? ואם היו מביאים קישור

לאתר חופש וכו' לא הייתה אומר כלום נכון? ומה המטרה שלהם, אם לא להחזיר בשאלה? אבל הבעיה, שלי יש את האומץ לברר ולראות דברים בשני הצדדים, ולא להיות פחדן כמוך...

Caligola

New member
כעקרון, בניגוד לאתרי הבריאתנות,

הצוות של האתרים העוסקים באבולוציה אינו מורכב מאתאיסטים שמטרתם להחזיר בשאלה, ולמשל קח לדוגמה את האתר talkorigins, האתר הזה הוא אחד מהאתרים המובילים ברשת המציג את תאורית האבולוציה ומכיל כמויות מקיפות של חומר העוסק בנושא, וחלק גדול מהצוות שלהם הוא לא פחות מאשר אבולוצינסטים תאיסטים.

לא הם לא קשורים זה נכון...

פשוט אתה התחלת לצחוק ישר על אמנון יצחק (אני גם חושב שמי שמכמה קלטות שלו חוזר בתשובה, לא עושה נכון... הוא רק מביא כמה נקודות למחשבה) ובוא נגמור את הוויכוח יפה
וזהו.

תשובות:

1) בקרב הרב תאיים, בעלי חיים קדמו לצמחים. 2) בעלי חיים החיים בעומק הם צאצאים של כאלה שחיו על פני הים, ולעיתים הם גם מבלים חלק מזמנם על פני הים. שמירה על כושר הראיה, בתוספת איברים מאירים, מסייעת במציאת בן זוג במעמקים.

למעלה