שאלה

shlook

New member
שאלה

איזה כיוון הייתם רוצים/מצפים מקורין לקחת בדיסק הבא?

clyps

New member
אהההההה....

למען האמת הכיוון שהיא הולכת בו הוא תמיד יהיה המועדף עליי.... אני לא מצליחה לחשוב כל כיוון שהייתי רוצה שהיא תיקח.. משהו מיוחד... אולי פחות אלקטרוני ויותר צרפתית..

clyps

New member
וואו אתה ממש מדבר שוטף!

חח...

Raphael2

New member
השאלה הגדולה היא כמה טעויות כתיב

יש לי.. בטוח המון.. וטכנית אני באמת מדבר שוטף.. את עלית לארץ או שנולדת כאן?

clyps

New member
אני?

נולדתי בארץ בלי שום קשר לכל המורשות הצרפתיות באשר הן... סבא גרמני שעבר לבלגיה, ולכן מדבר צרפתית... אז אני לומדת בבית הספר צרפתית כדי להשביע את רצונו... (טוב אולי יש לי סוג של קשר למורשת הצרפתית אחרי הכל...) ולגבי טעויות במשפט? או קורין, או סבא שלי, או עובר אורך שיודע צרפתית יכול להגיד לך...
.

Raphael2

New member
איזה קטע..

לא נראה לי שיש לי טעויות במשפט הזה.. סחה עלי, ממש השתפרתי.. (מדבר לעצמי)

shlook

New member
האמת אני ממש

רוצה שהיא תמשיך עם הקו של "הכחול של השמיים". לדעתי זה האלבום הכי מגובש והכי טוב שלה. הוא ממש בוגר וגאוני מבחינה מוסיקלית. כמה שלקורין היה תמיד סאונד של שנות ה-80, ככה "הכחול של השמיים" הוא עתידני. אמנם גם "תנינענק" אלקטרוני, אך הוא לא "עתידני" מבחינה מוסיקלית, אלא ההפך, עדיין נוטה לשנות ה-80 (שזה מצויין). אבל הכחול של השמיים כל כך מקורי, משהו שבחיים לא שמעתי! כך שאני ממש רוצה שהיא תמשיך באותו הסגנון...

clyps

New member
../images/Emo45.gif

הכחול של השמיים באמת מדהים.. אבל אפשר לצמצם עם האלקטרוניקה.. ולעשות יותר מוזיקה... הילדה שבשק... וואו..

0mroosh

New member
אלקטרוני אינו פירושו זול,

כמובן שזו לא מוזיקת מועדונים, אבל מושקעת בה המון אנרגיה, כמו בכל דבר אחר. (קרני פוסטל עשתה זאת מצויין, קורין, Beck, Air, עברי לידר ב"האנשים החדשים" ועוד רבים וטובים).

האמת שהיה לי מאוד קשה עם תנינענק

חוץ מ "את יפה" וגשם של פתאום" היה מאוד קשה לראות את הקסם של השירים הרגשתי שהאלקטרוניקה מנתקת אותי מהם..למשל "תנינענק "בהופעות הרבה יותר יפה הוא מוסיקה נטו עם סולו יחסית עצבני לקורין אני חושבת שהיה מאוד קשה עם כל המיקסים האלה של תנינענק

למעלה