שאלה

hemmlin

New member
שאלה

רכשתי כבר כמה וכמה אלבומים של דילן, ולאור ההתאהבות האחרונה שלי בקאנטרי היה זה רק מתבקש שהבא בתור יהיה nashville skyline. אז התפניתי לשמוע שוב כמה שירים מהאלבום ופתאום זה הכה בי, זה דילן שר שם?!? עכשיו כן כבר קראתי בכל מקום אפשרי שזה אכן דילן וגם הבנתי שיש כאלה שתולים את השינוי בהפסקת עישון ויש כאלה שאומרים שבוטלגים מראים שהוא תמיד יכל לשיר ככה, אבל בכל זאת... הקול כ"כ שונה והאמת הוא יפיפה, אם דילן יכול לשיר ככה באמת למה הוא לא עשה זאת כל הזמן?? אין לי בעיה עם הקול ה"רגיל" של דילן, להפך זה חלק מהאישיות המיוחדת והכה כריזמטית שלו, אבל עדיין... אין ספק שהקול שהוא מציג שם הרבה יותר נעים לאוזן. אז בעצם אני שואל פה שתי שאלות: תענו לי גם אתם, זה באמת דילן? זה פשוט לא נתפס ומישהו יודע למה הוא לא שר ככה לפני האלבום הנ"ל?

Chocoholic

New member
היה לנו דיון כאן לא מזמן

על זה, יכול להיות שקראת את זה. לא כולם מחבבים את הקול שדילן שר איתו באלבום הזה (ובעוד אלבום וחצי נוספים) אבל הרוב מוצאים את זה נחמד או סתם לא מייחסים חשיבות מיוחדת. כפי שכתבתי גם אז, לדעתי דילן פשוט ניסה משהו חדש, כפי שהוא תמיד עשה לאורך הקריירה. למה דווקא הקול הזה ולמה רק בתקופה המצומצמת ההיא? לא חושב שמישהו מלבדו יודע באמת את התשובות. בעצם אולי ג'וני קאש יודע... אבל כבר מאוחר מדי לקבל ממנו תשובה.

למעלה