שאלה?? כל חברי להקת קווין היו הומאים????
D devil women New member 22/2/06 #2 ../images/Emo168.gifלא לפי מה שאני יודעת אני יודעת שפרדי ונגן הבס שלהם הומוהים (פרדי היה לצערי..)
K ketas New member 22/2/06 #3 חחח לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif ג'ון היה נשוי. ובראין ורוג'ר לא נראה לי היו הומאים. תכלס גם פרדי לא היה הומו, יותר דו מיני
חחח לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif ג'ון היה נשוי. ובראין ורוג'ר לא נראה לי היו הומאים. תכלס גם פרדי לא היה הומו, יותר דו מיני
ה האריסונית New member 22/2/06 #4 הוא עדיין נשוי,לא?../images/Emo2.gif בריאן ורוג'ר שניהם נשואים(או עם החברות שלהם-הבנתם את הכוונה...)למרות שהשמועות מספרות שרוג'ר התנסה לא מעט
הוא עדיין נשוי,לא?../images/Emo2.gif בריאן ורוג'ר שניהם נשואים(או עם החברות שלהם-הבנתם את הכוונה...)למרות שהשמועות מספרות שרוג'ר התנסה לא מעט
Z Zeppelin in veins New member 22/2/06 #6 אולי רוג'ר התנסה, אבל גם דיויד בואי ומיק ג'אגר, ופיט טאונסנד וכל השמות הגדולים. ובאמת, אם אתה כוכב על, למה לא להנות מכל מה שאפשר??
אולי רוג'ר התנסה, אבל גם דיויד בואי ומיק ג'אגר, ופיט טאונסנד וכל השמות הגדולים. ובאמת, אם אתה כוכב על, למה לא להנות מכל מה שאפשר??
E e dor New member 22/2/06 #5 חוץ מפרדי כמובן,כולם נשואים (לנשים) יותר מזה ... לג'ון יש 6 ילדים !! :-O
T tomer5000 New member 22/2/06 #7 לפי מה שאני שמעתי לפי סיפור שאני שמעתי רק פרדי היה דו מיני כל השאר היו סטרייטים לגמרי וגם נשואים
M mia01 New member 23/2/06 #9 ג'ון בריאן וג'ון לא הומואים ולא היו מעולם. ג'ון נשוי עם שישה או שבעה ילדים (הפסקתי לספור). בריאן נשוי פעם שניה ויש לו שלושה ילדים ורוג'ר חי עם חברה לחיים ויש לו שלושה ילדים. לגבי פרדי, כן הוא היה והיה לו גם חבר לחיים במשך רוב שנות השמונים.
ג'ון בריאן וג'ון לא הומואים ולא היו מעולם. ג'ון נשוי עם שישה או שבעה ילדים (הפסקתי לספור). בריאן נשוי פעם שניה ויש לו שלושה ילדים ורוג'ר חי עם חברה לחיים ויש לו שלושה ילדים. לגבי פרדי, כן הוא היה והיה לו גם חבר לחיים במשך רוב שנות השמונים.
Z Zeppelin in veins New member 26/2/06 #16 ומה עם הסיפורים שאת האיידס הוא חטף מבחורה? ומי הכלבה, אם מותר לשאול?
D devil women New member 26/2/06 #17 לדעתי הוא חטף את האיידס../images/Emo168.gif מרקדן רוסי אמא שלי אומרת שאותו הרקדן מת גם מאיידס (אז אני מקללת את אותו הרקדן כל פעם שאני צופה בהופעה שלהם בDVD)
לדעתי הוא חטף את האיידס../images/Emo168.gif מרקדן רוסי אמא שלי אומרת שאותו הרקדן מת גם מאיידס (אז אני מקללת את אותו הרקדן כל פעם שאני צופה בהופעה שלהם בDVD)
S skaramoosh New member 27/2/06 #18 ../images/Emo129.gifרקדן רוסי תאמין לי יש לך מזל שאתה כבר מת כי אם עוד היית בחיים המוות שלך היה בעינויים קשים
../images/Emo129.gifרקדן רוסי תאמין לי יש לך מזל שאתה כבר מת כי אם עוד היית בחיים המוות שלך היה בעינויים קשים
K ketas New member 24/2/06 #12 ג'ון, בראין ג'ון../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif קטנונית שכמותי.
D devil women New member 24/2/06 #13 סקרמוש......./images/Emo168.gif את עדיין רוצה להיתערב על זה שפרדי הוא דו מיני?......
S skaramoosh New member 25/2/06 #14 ../images/Emo129.gifאוקי, ניצחת אותי אני נכנעת<את צדקת> מודה באשמה ......
D devil women New member 25/2/06 #15 ../images/Emo168.gifיאיייייייייייייי ליייייייי סוף סוף ניצחתי בהיתערבות!!!!!!!!!!!!!!