שאלה

איג3

New member
שאלה

עד שאני כבר נכנסת אני כ"כ מתבאסת שלא יוצא לי להכנס לפה יותר... (או שאני מניקה או עם הגדולים או סתם עייפה...- אתם יודעים תרוצים לא חסרים) שמתי לב לאחרונה שכאשר טליה יונקת מצד ימין (דווקא בצד הזה) מאוד כואבת לי הפטמה. היא יונקת טוב (ראתה אותה יועצת הנקה) וזה כואב רק בצד ימין ורק כשהיא יונקת. כשחרות יונקת באותו צד לא כואב לי... מה יכולה להיות הסיבה? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? תודה

לבדוק שוב את התפיסה

מכיוון שזו לא בעיה שלך (חרות הרי יופי של קבוצת ביקורת), זה כנראה נובע ממנה. אולי כדאי לשנות את תנוחת ההנקה שלה בצד הזה? ועוד משהו - למה לא להצטרף אלינו ולהניק מול המחשב?

איג3

New member
הלוואי שיכולתי... אני משתדלת להניק

את שתיהן יחד וזה ממש בלתי אפשרי להניק אותן מול המחשב... אבל, אני מאוד מתגעגעת וזה נורא חסר לי... תודה בכל אופן!

איג3

New member
מתפארת במשקלים...

היום היינו בטיפת חלב. להלן השוויץ של אמא: טליה נולדה במשקל 2.500 ק"ג. בשחרור: 2.320 ק"ג והיום שוקלת: 3.080 ק"ג! חרות נולדה במשקל 2.420 ק"ג. בשחרור: 2.2250 ק"ג והיום: 3.200 ק"ג! אני כ"כ מאושרת... אולי סוף סוף אני יוכל להפסיק להיות בלחץ ובמתח...

ממה מיה

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד !

איזו קפיצה יפה במיוחד חרות ! ולגבי להפסיק לדאוג ? לא נראה לי שזה יקרה בשמונים השנים הקרובות - אמא תישאר תמיד אמא

דבורה1

New member
../images/Emo47.gif לסומאיות הקטנות

יופי יופי של משקלים. ותיקון קטן עכשיו את יכולה להתחיל להיות בלחץ. כי לפנייך עוש חיים שלמים של היסטריה. לוגיקה פשוטה- שתי בנות= ימבה לחץ. אבל לפחות בהנקה את יודעת שהן אוכלות כמו שצריך. אז קבלי קופון הנחה לזמן הקרוב על רגיעה ושלווה (אולי בכלל נתחיל לחלק פה קופונים?
)

היה לי בדיוק אותו הדבר

עם ילד אחד, בצד אחד. במקרה שלי גם בפוזיצה אחת- רק בתנוחה רגילה. בפוטבול לא כאב. יכולה להגיד לך שזה פשוט עבר. הם כנראה התמקצעו...

למעלה