שאלה..

שאלה..

בוא נעזוב שניה את האופי בצד כשתבחרו להיות בקשר זוגי (ללא מגע מיני) האם תבחרו לצאת עם אנשים אשר אתם מוצאים יפים לדעתכם? או שגם תבחרו אנשים שלדעתכם הם מכוערים?

avi1283

New member
באופן מפתיע

נראה לי שהעדפה של אנשים יפים לא קשורה בכלל למין, לצערי ככה חונכנו מגיל מאוד קטן. אני כבר הבנתי שזה די בולשיט כל הקטע הזה ולא אתן לזה להשפיע על הבחירה שלי.

p019

New member
שאלה של יופי ואופי

אני חושבת שיופי נפשי זה דבר ארבה יותר חשוב מכל יופי חיצוני. וכיעור או יופי זה דבר שנעלם. לא פיזית, אבל לא שמים לב אליו אחרי זמן מה. זה כבר קרה לי בעבר אם משהו שעבדתי איתו. פשוט, אחרי שמתרגלים לאיך שאדם ניראה - שוכחים את זה. ונראה לי שכשאוהבים משהו, תמיד חושבים שהוא נראה טוב. "האהבה מסנוורת"
לאומת זאת אני לא חושבת שאני יהיה מסוגלת לצאת אם משהוא שאני לא יחשוב שהוא לפחות שווה לי ברמה אינטלקטואלית.

tzaika

New member
הי

אמרתי לך שתדעי כשאני אבקר אותך כאן. כדי להיות מנומסת אני אגיד שלום גם לכל שאר האנשים בפורום,מאד נהנתי להעביר את השעה האחרונה בקריאת הדיונים שלכם. (ראית איך השקעתי, אפילו יש לי שם משתמש וכל זה...מחשבופובית שכמותי)

p019

New member
הי, הי ../images/Emo135.gif

כל הכבוד, מאמץ נכבד לנרטה מטכנולוגיה כמוך. ובמיוחד בשבילך -
ו

אי אפשר לעזוב את האופי

זה הולך יד ביד, לפחות מבחינתי. אין לי מדד קבוע ליופי חוץ מאשר אופי. כלומר, אני יכולה להסתכל על מישהי, כולם יגידו לי שהיא מכוערת אבל היא תהיה מקסימה בעיניי אם היא מקסימה מבחינת התנהגות וכו'. ואם אני אראה מישהי ממש יפה, ואני אצפה בה מתייחסת לאנשים בצורה מזלזלת, למשל, אז אני אראה בה מישהי מכוערת. כנראה שההורים שלי הכניסו לי לראש עמוק מדי את הרעיונות שלהם ככה שאני ממש חיה את הקלישאה של אופי-על-פני-יופי.

לא הבנתם את השאלה שלי

אני יתאר סיטואציה ספציפית. נניח ואתם\ן הולכים\ות לפאב למי תפנו על מנת ליצור קשר ?(במידה והמטרה שלכם היא חיפוש אחר קשר זוגי!) לאיזה מראה חיצוני תפנו?

בהנחה שדבר כזה יקרה

אני לא יודעת מה מושך אותי בבנות. לפעמים אני הכי מתעניינת בבחורות השקטות שנראות חמודות, שהן אולי לא נכנסות לשום הגדרה של יופי אבל נראות לי חביבות. אבל בד"כ אני לא עושה עם זה שום דבר.

clean grunge

New member
|יבחוש|למרות כל הבלושיט...

אנלא אצא עם בחור או בחורה שמזניחים את עצמם..יש הבדל בין נראה טווף למזניח..ויופי הוא בעיניי המתבונן..לכל אחד טעם משלו..שמנים רזים גבוהים נמוכים עגולים וכו'..אנלא יכול לשלול מישהו אחר בגלל מראה חיצוני..כמה שזה בולשיט וקיטשי אבל היום אחד הדברים היותר חשובים במערכת יחסים זה האופי..בגלל זה כל ההכירויות בבארים למיניהם כשבחור פוגש מישהו יפה ויוצא איתה הוא גם אחרי כמה זמן מעיף אותה..יופי מטעה ובגדול!!!..הוא חשוב!..אבל יש דברים יותר חשובים...

שאלה

התחום חדש שלי וברור לי שאני אמנם סקרן מאוד, אבל בעיקר בור. השאלה שלי היא: האם אדם אסקסואל מחפש קשר זוגי? האם הקשר הזוגי האסקסואלי שונה מכל קשר חברי אחר? מה עושה את בן הזוג שלונה/מיוחד משאר החברים של האסקסואל? תודה מראש.

shiptz

New member
תכלס נראה לי

שעדיין הייתי רוצה מישהי שנראית טוב לטעמי

למעלה