שאלה

EnigmaGirl

New member
שאלה

הי רציתי לדעת, יש לכם מידע על שהות במנזרים בטיבט ואם לא בטיבט אז בסין? פשוט יש לי חלום לחיות במנזר (למשהו כמו מס' חודשים) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי להגשים את החלום...

אם את בת-

בכל המנזרים או המקדשים שטיילתי בהם בסין לא ראיתי נשים נזירות אלא רק גברים. אבל יכול להיות שתמצאי משהו אם ממש תרצי. בכל אופן, אני מציעה לך להגיע לשם ולראות מה זה בדיוק לפני שאת מחליטה לגור במנזר לתקופה כל כך ארוכה. זה דורש המון אמונה וסיבולת נפשית. התנאים שם די מינימלים, בחדר שלהם אין הרבה,בקושי מיטה ועוד כמה פריטים וסדר היום שלהם יכול מאוד לשעמם אותך (אלא אם כן את מאמינה בודהיסטית אדוקה ואז זה אחרת אני מניחה). עוד משהו,לא בטוח שהם מכניסים לשם זרים אבל אולי זה משהו שאת יכולה לבדוק רק שם... בהצלחה:) בהצלחה :)

baozi

New member
יפן זו אופציה

אני שמעתי על מישהי ישראלית שחיה שנה במנזר של נזירי זן ביפן, שמה שיר ימאגוצ'י והיא ובעלה היפני חיים בארץ ומלמדים על טקס התה היפני. את יכולה לנסות לחפש באינרנט מידע עליה, ואולי להתקשר איתה. בהצלחה.

yi tai

New member
יש מנזר מפורסם בדאלי

שמעתי על כמה ישראלים שהיו שם לתקופות שבין שבוע שבועיים לכמה חודשים ולמדו טאי צ'י וקונג פו - הבנתי שזאת חוויה מרתקת.

royi shemesh

New member
מנזרים בסין

המנזר המרכזי והמוכר כיום הוא המנזר ע"י דאלי שבמחוז יונאן כמו שהוזכר כאן. הוא נחשב ליחסית זול ומטיילים רבים עוצרים בו לתקופות שונות . יש מנזרים אחרים מוכרים בסין כמו מנזר שאולין(איפה שעושים קונג-פו) ובסביבתו אבל זה די יקר. חוץ מזה יש מנזרים רבים הפזורים בכול רחבי סין,מקומות קטנים ולא מוכרים יחסית או בכלל אבל צריך למצוא אותם-כלומר ללכת לטייל בסין...להכיר את המקום האוירה ולראות אם בכלל ירשו לך להשאר לכמה חודשים! ליד איפה שאני גר יש מנזר קטן ולא מוכר ומישהי שאני מכיר פשוט הלכה וביקשה להשאר איתם כמה ימים-היא אמרה שהם קיבלו אותה יפה מאוד ובסוף היא השאירה להם סכום כסף שהיא חשבה שיכסה את ההוצאות-הם לא ביקשו. צאי לטייל בסין!!!

למעלה