שאלה....

שוברט

New member
שאלה....

אני מרגיש מאוד בודד בחיים, ומאחר שזה יהיה המצב כנראה עד סוף חיי בגלל מי שאני, החלטתי שהפתרון הכי טוב בשבילי זה כלב. לא היה לי מעולם כלב, ואין לי מושג מאיפה אני משיג כלב, איזה סוג לקחת זכר או נקבה בוגר או גור וכולי. האם יש פה מישהו שיש לו כלב או כלבה או שפשוט מבין ויכול לייעץ לי קצת בנושא? תודה מראש גיא

היי

אני דיי חדשה פה, למרות שאני קוראת את ההודעות פה כבר כמה שבועות בכל מקרה, אני חושבת שאני יכולה לתת לך כיוון, לי היה כלב רועה גרמני שהיה מקסים באופי שלו, הכלבים מהגזע הזה מאד חכמים ונאמנים, הם נותנים תחושה אמיתית של חברות. גם כלב מגזע לברדור הוא גזע מומלץ, אם כי הם מאד מאד שובבים וכשהם גורים הם עושים קצת נזקים לבית ולרהיטים. בכל מקרה תמיד עדיף גור למרות שקצת קשה עם גורים בהתחלה. אם יש לך עוד שאלות או שתצטרך עוד עזרה, תרגיש חופשי לשאול. ביי בנתיים

מיקה18

New member
מממ...כלב

אוקי...קודם כל הגעת להחלטה נכונה! כלב זה דבר מדהים! אני אישית עבדתי בצער בעלי חיים ויש שם גורים מקסימים שמחפשים בית חם ואוהב. אתה צריך להתאים את הכלב לאופי שלך כמה שזה נישמע מצחיק... אישית הייתי מציעה לך כלבה נקבה כי הנקבות הן הכי נאמנות. לך על זה...תתעניין אצל וטרינרים כי יש להם רשימה של כלבים למסירה. בהצלחה, מיקה.

שוברט

New member
מיקה..

גם אני שמעתי שנקבות יותר נאמנות וחברותיות. ידוע לך היכן יש סניף של צער בעלי חיים במרכז?

שוברט

New member
היי חדשה....

תודה על התגובה... רועה גרמני... אני חושב ששמעתי על הכלב הזה, הוא כלב גדול? אני חושב שכלב גדול מידי סתם יתענה אצלי כי הוא צריך הרבה מקום, מה שאין לי. לברדור הוא כלב מאוד שובב (זה אפילו אני יודע) ולכן זה לא בא בחשבון. אני בהחלט מעדיף לקחת גור, אבל חושש שלא אוכל להקדיש לו את תשומת הלב שהוא יזדקק לה בחודשים הראשונים לחיים שלו. בכל מקרה תודה על התגובה.

שלום שוברט

שמח לראות שחזרת. אינני יכול לעזור לך הרבה בעניין של הכלב אבל מאחל לך שיהיו לך הרבה חברים טובים כמוהו גם בקרב בני האדם. בכל מקרה,חית מחמד בבית זה תמיד דבר חיובי וטוב ללא כל קשר למצב הבדידות האישית. אם הייתי גר לבד הייתי ממלא את הבית בחתולים דווקא. אלה חיות עצמאיות יותר ויכולות להחזיק מעמד שעות על גבי שעות לבד. ובניגוד לתדמית שיצאה להם ללא אשמתם הם גם חיות רגישות ואוהבות ונחמד לשחק איתם,בייחוד שהם גורים. מה דעתך?אולי כדאי לך דווקא לנסות בכיוון הזה? כך וגם כך,שיהיה לך רק טוב ואני שמח לראות שאתה מחפש לעשות דברים למען עצמך.רק תן להם את הפירוש החיובי והנכון. אתה קונה לעצמך חית מחמד לא בגלל שתהיה בודד תמיד,אלא אך ורק בגלל שאתה נמצא במצב של בדידות עכשיו ואך ורק בגלל שטוב להחזיק חית מחמד בבית. כל הרופאים ממליצים. כלב מאריך את חיי האדם(מאפשר לו להתעמל כשהם יורדים לטייל) וחתולים ידועים כחיות מפיגות מתחים ומורידות לחץ דם. אז לא משנה מה יהיה,כדאי תמיד להאמין שיהיה טוב. אינני כותב כאן הרבה בזמן האחרון. שמח שראיתי את ההודעה שלך ושל נוב ויכולתי להגיב ואולי לעזור במקצת. אל תפסיקו להאמין,לא בעצמכם ולא באחרים.

שוברט

New member
איש יקר

חזרתי כן, המקום הזה חסר לי בתקופה האחרונה. יש לי חברים טובים בקרב בני האדם אבל זה רק עושה את הייאוש יותר נוח. הדבר האמיתי חסר לי ואני חושב שאתה יודע מה הוא. לגבי חתולים... אתה צודק איש, חתול זו חיה הרבה יותר נוחה מכלב, והן בהחלט חיות רגישות ואוהבות. היו לי כבר עשרות חתולים ומאוד נהניתי לגדל כל אחד ואחד מהם, ודווקא זו הסיבה שאני רוצה כלב, כי למרות שחתול יכול להיות מקסים חם ואוהב, תסכים איתי שחתול לעולם לא ייקשר לאדם כמו כלב. בכל מקרה תודה על התגובה, תמיד כיף "לקרוא אותך" איש.

גיא היקר!

כן, גם לי היו הרבה מחשבות לאמץ כלב וכן, גם בגלל תחושת הבדידות. אמנם דחיתי את הרעיון הזה מכל מיני סיבות כמו החשש שלא יהיה לי זמן להקדיש לו תשומת לב (כי אני עובדת ופעילה גם מחוץ לשעות העבודה) אבל עצם הרעיון הוא נפלא לדעתי. עם זאת היה לי ממש קשה לקרוא כאן את תחושות הייאוש שלך והניסוחים כמו: זה יהיה המצב עד סוף חיי... גיא, אל תמהר להרים ידיים כל כך מהר. נכון, אתה בודד, אבל זה לא בגלל מי שאתה, אלא בגלל הפחד שלך להיות שונה ולתת לעצמך את הזכות להיות מי שאתה. ואתה יכול לשנות את דפוס החשיבה הזה וגם לצאת מהבדידות בעקבות זאת. בחיים אין רק שחור ולבן. יש גם הרבה צבעים בינהם. והרבה הזדמנויות ואפשרויות. שולחת לך מכאן חיבוק וחיזוק, נטע

שוברט

New member
נטע...

קלעת בדיוק לבעיה שלי... אני לא רוצה לאמץ כלב רק בשביל לשעשע את עצמי. אני רוצה שגם לכלב יהיו חיים טובים, ואם לא אוכל להקדיש לא מספיק זמן, כמו לשחק איתו, להוריד אותו לטפל בו וכולי הוא סתם יסבול. היה לך כבר כלב בעבר? אני לא מרים ידיים נטע, הו מורמות מאז שנולדתי, בגלל איך שנולדתי. בכל מקרה תודה על התגובה החמה, זה מחמם את הלב.

גיא

אממ... להתווכח איתך? בעצם לא. אבל עצוב לי לקרוא את מה שאתה כותב. אני יודעת שזה לא צריך להיות ככה ושאתה לא חייב להיות בודד כל החיים רק בגלל שאתה שונה. שיהיה לך יום נפלא נטע

לא, לא היה לי כלב אף פעם

כלומר לא אמיתי. רק בובות של כלבים. בבית של ההורים שלי היו לי שלושה חתולים: למבוגר ולוותיק בינהם קראו תולי. לפחות וותיקה קראו וונוס (שהיא במקור חתולת רחוב שאחותי לקחה אותה אלינו הביתה כשהיא עוד היתה גורה) ולהכי פחות וותיקה קראו משי. ולכל אחד מהשלושה יש אופי שונה בדיוק כמו שלבני אדם יש אופי שונה זה מזה.

שוברט

New member
../images/Emo13.gif

נשמעים חמודים... אני מת על חתולים. מעניין אם לגדל כלב זה אכן מספק ומרתק כמו שכולם אומרים לי. כל מי שיש לו כלב ממש ממליץ לי על זה.

David L.

New member
גיא היקר

קודם כל, אין דבר כזה שזה יהיה המצב עד סוף חייך. לכל בן אדם מגיע שיהיו לו את החברים והחברות שלו שידאגו לו ויאהבו אותו. אני בטוח שגם לך יש מה להציע לאנשים, תכונות שהם יאהבו ויעריכו. אתה צריך רק לחפש את ה"במה" לתת לתכונות האלה לבוא לידי ביטוי. לפיכך, יש לי שתי הצעות: 1. לפנות לייעוץ מקצועי- יועצת ביה"ס, פסיכולוג וכו´- על מנת שיעזרו לך במועקות היום יומיות וכן יעזרו לך להפתח. 2.ללכת לחוג- כדורסל, ספרדית, ציור וכו´ על מנת להכיר חברים חדשים ולהפתח. תזכור תמיד, אתה צריך לרצות שיהיה לך שינוי רציני בחיים. רק ככה זה יהיה. אם תאמין בעצמך הדברים ישתנו. בהצלחה!!!

David L.

New member
חוץ מזה...

כלב זה רעיון נפלא בכל מקרה.אבל לא תחליף. לך לסניף צער בעלי חיים או תנו לחיות לחיות. יש שם המון המון...

שוברט

New member
דיויד

מגיע? כמובן שמגיע. השאלה היא האם זה יגיע. פניתי לפסיכיאטר, פסיכולוג מרפאה בעיסוק, לצערי כלום לא עזר לי. יש לי מה להציע לאנשים, כשאני מרגיש טוב עם עצמי. כדי שאנשים יאהבו אותי אני צריך קודם לאהוב את עצמי, ולצערי זה לא קורה. בכל מקרה תודה על העצות, אני משחק כדורסל כבר שנים ומאוד נהנה מזה.

למעלה