שאלה מדוע קוראים לשואה בשם זה?
M masorti New member 19/3/06 #2 בגלל המשמעות המילונית של המילה... שואה = אסון גדול מאוד. תחשוב על משמעות הביטוי "שואה גרעינית" (למשל בהקשר של סרטי מדע בדיוני שעסקו בכך), ותראה מהי שואה.
בגלל המשמעות המילונית של המילה... שואה = אסון גדול מאוד. תחשוב על משמעות הביטוי "שואה גרעינית" (למשל בהקשר של סרטי מדע בדיוני שעסקו בכך), ותראה מהי שואה.
M masorti New member 19/3/06 #3 ובתור תוספת... שואה היא אסון שאחריו יש חורבן גמור. זה נכון לאחר השואה היהודית שבה הושמדו הקהילות באירופה, וגם נכון בשואה גרעינית שלאחריה יש רק ערי רפאים הרוסות.
ובתור תוספת... שואה היא אסון שאחריו יש חורבן גמור. זה נכון לאחר השואה היהודית שבה הושמדו הקהילות באירופה, וגם נכון בשואה גרעינית שלאחריה יש רק ערי רפאים הרוסות.
M masorti New member 19/3/06 #5 לא הגזמת קצת? ../images/Emo2.gif כל המידע כתוב לך בהודעות הקודמות שלי.
D dani456 New member 19/3/06 #6 תגובה תודה על התשובה אבל אני חושב שלא הבנת את השאלה נכון.. בצורה הכי פשוטה התכוונתי לשאול למה קוראים לשואה שואה? מקווה שעכשיו אני יותר ברור תודה
תגובה תודה על התשובה אבל אני חושב שלא הבנת את השאלה נכון.. בצורה הכי פשוטה התכוונתי לשאול למה קוראים לשואה שואה? מקווה שעכשיו אני יותר ברור תודה