שאלה

שאלה

אשמח אם תענו לי מנסיונכם האם אני יכולה להיות מוכרת דרך מוסדות קופת חולים כמועמדת לניתוח של קיצור קיבה אמ אני שוקלת 90 ק"ג על פחות מ-1.60 תודההההה שבת שלום

סיסה

New member
תשובה לשאלה

בוקר טוב לך שימי סיסה ואני חדשה ברשת עברתי את הניתוח לפני 37 יום בערך. לני כיומיים נופחתי בטבעת בסורוקה את ד"ר אבינוח "המלאך". תשאלי בבקשה מה רצונך לדעת. אשמח לעזור - סיסה

שאלות הרבה יש לי

דבר ראשון בהצלחה לך את בחצי הדרך אני מניחה ובעזרתך ובעזרת האנשים כאן אני משוכנעת ההצלחה שלך תהייה מלאה בעיקר אני רוצה לדעת אם אני נכנסת לקטגוריה של מנותחים עם המשקל שלי שנים של דייאטות ואי הצלחה אני רוצה רוצה לעשות זאת דרך ניתוח במצבי היום (נפשי) אני מוכנה ללכת על הכל . וחשוב לאמר אינ באפשרותי לעשות זאת בדרך פרטית . תודה

אותה סירה../images/Emo24.gif

היי, אחנו שננו באותה סירה פחות או יותר... אשמח לכל אינפורמציה שברשותך

batl

New member
בינינו.....לעלות 5 ק"ג זה בקלות

החישוב הוא 40 אחוז מעל המשקל האידיאלי.....חוץ מזה אפשר להוסיף בעיות של לחץ דם, בצקות, סכרת וכדומה כדי להיות מוכרת על ידי קופת חולים

gal33

New member
תחלקי את המשקל לריבוע של הגובה,

אם מעל 40, את זכאית לניתוח במימון מלא של הקופה. אם מתחת ל- 40, אך מעל 35 ואת סובלת ממחלות שהן מה שנקרא co-morbidities, כלומר נלוות להשמנת יתר שלך, אזי גם אז את זכאית לניתוח במימון מלא של הקופה. אחרת, יש לראות מה המספר המדוייק. תחשבי, ונראה מה הלאה. ברוכה הבאה. גל

צפרדעית

New member
הנתונים שלנו דומים...

גם אני בסביבות ה-90 וגובהי 1.63 ולשמחתי הרבה אישרו לי ניתוח <אני מחכה לתאריך> חוץ מזה שתמיד אפשר "לעגל" פינות (כמה סנטימטר פחות... כמה ק"ג יותר) ה-BMI שלך כרגע עומד על סביבות ה-35 אבל אם תעשי לעצמך הנחה של כמה סנטימטר תיראי איך הBMI גדל
שיהיה לך בהצלחה צפרדעית

דליה.ד

New member
חסרים לך כמה קילוגרמים

אבל אפשר לנסות לבקש. אם יש לך לחץ דם גבוה, מחלות כבד ו/או סוכרת ואת מקבלת תרופות את יכולה לעשות את הניתוח גם אם הbmi שלך מתחת ל40. אני פניתי למנהל המחוז והוא אישר לי צ´יקצ´אק! אחרי שתיארתי לו איזה אומללה אני.... את הניתוח עברתי לפני חצי שנה אצל אבינוח המקסים ברופאים ובתחילת ינואר אלך לנפח שוב. עד עכשיו ירדתי רק 13 קילו ואני רוצה להוריד עוד 13 לפחות.

רוייקו

New member
חסרים לאהבה שלך 10 קילו פלוס 4

מה לעשות... בעיה. היית משמינה במיוחד כדי לקבל ניתוח להגבלת קיבה ? ניראה לי קצת מגוחך. בעצם.. הרבה מגוחך. אני ממליץ לך לרדת מהרעיון הניתוחי כשיש לך פער גדול בין הקריטריון לניתוח למישקל שלך. חבל. פשוט הדרך ארוכה אם את רוצה שהקופה תממן לך. למי שיש כסף, יכול באופן פרטי גם במישקל שלך.

למעלה