Antisex
אני מרגיש מותקף משהו... מבין שיש לי כבוד לדבר עם אנטיסקסואלית. כן, יש בינינו גם משהו משותף, אם כי לא הרבה. אני בתור אמיני יכול להגדיר מין כ"קצת מגעיל" אבל לא ארשה לעצמי לטעון כי אנשים שעושים סקס הם יצורים פרימיטיביים ולא נבונים ושצריך "לכוון אותם לדרך הנכונה" או "מי שמדבר על סקס בנוכחותי שלא יתפלא אם יחטוף ממני מכות". כן אני מצטט אמירות של אנטיסקסואלים מסוימים (בתרגום חופשי כמובן). אני רואה את עצמי אדם ליברלי ומוכן לקבל דעות שונות משלי, אבל אני לא מוכן שיטיפו לי לשנאה. ואם זה פורום של אסקסואלים אז כל מי שבא לכאן צריך לכבד את הדעה שלנו, אחרת זה לא יילך. עוד לא יצא לי לשמוע את דעתך בנושא, אשמח אם תתני התייחסות משלך לאמירות הנ"ל. לדעתי, כאשר מישהו טוען שצריך להתנזר ממין כי זה נחלה של ייצורים פרימיטיביים ולא נבונים ושצריך להלחם נגד הסקס בעולם, תהרגו אותי אבל אני לא יכול להגיד שהוא בריא לגמרי (צר לי מאוד). יכול להיות שזה לא משקף דעה של כל האנטיסקסואלים ומדובר רק בקבוצה קיצונית במיוחד (אשמח אם זה באמת כך) רק שבינתיים לא יצא לי לשמוע דעה אחרת מפיהם. מה שכן, כשאני שומע משהו בסגנון הזה עולה לי אסוציאציה: אנטיסקסואל עומד ברציף, רכבת עוברת ואין לה עצירה בתחנה זו, הוא בוהה בחלונות ורואה פרצופים מאושרים של הנוסעים. הרכבת עברה והוא אומר שממילא לא היה צריך לעלות עליה. (אל תעלה, לא צריך, אבל מאיפה השנאה הזו לנוסעים?). זה לא מובן לי... כל החברים שלי סקסואלים. הם מקבלים אותי כמו שאני (למרות שאני אף פעם לא הכרזתי בפניהם כי אני אסקסואל) ואני מקבל אותם. כל פעם שאנחנו נפגשים באיזה פאב מדברים על הכל - קצת על סקס, קצת על פילוסופיה, קצת על מדע. אני לא מנסה לשנות אותם והם אותי. וכל מי שבא להטיף לי מוסר ולא משנה אם הוא היפרסקסואל או אנטיסקסואל, מבחינתי הוא סתם מניאק ואני רק יכול להגיד לו "היה נעים להכיר ולהתראות - אין לנו על מה לדבר". פשוט כך.