שאלה.....

אביטלים

New member
שאלה.....

גילית את הפורום כרגע וישר קפצו לי שאלה : אדם שאוהב ליטופים, חיבוקים אבל לא כל יום..... נשיקות לפעמים ומין לעיתים רחוקות (פעם בחודש-חודשיים זה יותר ממספיק) זו דרגה מסויימת של אסקסואל או אדם עם מיניות נמוכה?

כמו כל מוצר צריכה...

יש מצב של שובע, רוויה. יש את הנקודה הזו שמעבר לה הנשיקה מעצבנת כי אתה חסר נוזלים... אבל לענות על השאלה, זאת מיניות נמוכה אסקס זה אחד שפשוט לא נמשך למישהו אחר גבר אסקס ששוכב במיטה עם אישה ופשוט לא מרגיש צורך להתקרב... אדם

שאלה של הגדרה

למרות ההגדרה הנוקשה הקיימת לאסקס אני נוטה יותר לחשוב על סקלה של אמיניות שגם מניות מאוד נמוכה נכנסת אליה. מבחינתי את/ה בפנים.

אביטלים

New member
מה הגישה והיחס שלכם אל הורות?

האם אתם חושבים שתרצו להיות אבא או אימא יום אחד וכוונתי להפרייה ללא מגע מיני או אימוץ? האם תאהבו לחבק את הילד שלכם ?

nobles3

New member
חיובי בזנ"ט

אם נרצה להיות הורים ? זו לא שאלה בכלל, בטח שכן ! אבל למה לאמץ ילד אם אפשר לעשות אותו בדרך הטבעית. כאמור, אסקסואליות אינה מתנגדת למין ורובינו מאמינים באהבה. אני אישית מאמין שברגע שיש אהבה הכל יבוא בטבעיות (זה פרדוקס - אהבה אמינית לא שוללת מין). (אגב, יש קבוצה שמתנגדת ליחסי מין, קוראים להם אנטיסקסואלים. הם עושים את זה מתוך אידאולוגיה. חבר"ה מאוד חולניים וקיצוניים. אבל האתר הזה לא נועד להם, לשמחתי).

חולניים וקיצוניים?

בהחלט נחמד מצדך... עם כל הסיפורים של אנשים כאן שלא אוהבים מגע?

JpnEcho

New member
למה חולניים וקיצוניים ?

הייתי אומרת שאתה מגזים.מאוד. מדוע יכולים להיות אנשים מיניים מאוד שמדברים על מין ללא הפסקה, אך לא יכולים להיות מתנגדים לדבר ? אם אתה, א-מיני לפי מה שהבנתי, פוסל את מה שנקרא "אנטיסקסואלים", אז אבוי ואבוי מה שיש לאנשים מיניים להגיד על האנשים האלה. אני בטוחה שאתה לא היית רוצה לשמוע על עצמך שאתה "חולני וקיצוני" מפי אנשים שאינם א-מיניים. אז לקרוא ככה לאנשים עם דעות שונות משלך ומעשים שונים משלך זה בטח לא יותר טוב.

nobles3

New member
הבהרה קטנה

אני מצטער אם מישהו נפגע מדבריי ורוצה להבהיר את עצמי. קודם כל המונח אנטיסקסואל לא מתייחס לאנשים שיושבים בפורום הזה. אם מישהו חשב שמדובר עליו אז אפשר להרגע - לפי הדעות של אנשים שראיתי כאן אף אחד לא נופל להגדרה הזו. כשדיברתי על קיצוניים באמת התכוונתי לקיצוניים. מי שמגדיר את עצמו כאנטיסקסואל, אני מדגיש - אנטיסקסואל ולא אסקסואל מדבר על בחירה מרצון להתנזר מסקס וכל מה שקשור עליו, בכלל בלי קשר למשיכה או אי משיכה. יצא לי לדבר עם כמה מהם (לא בפורום הארצי כמובן) ומה שאני יכול להגיד - הם מצטיינים בשנאה לאנשים סקסואלים ולעצמם. במילים אחרות אם אני אנטיסקסואל זה אומר שאני סולד מכל הדברים הקשורים ליחסים - ממין, מאהבה, מיחסים בין אישיים ברמה כלשהי. זה מאוד שונה מאיתנו. מי שיצה לו להכיר את האידאולוגיה האנטיסקסואלית יבין אותי. וגם אם מישהו מחברי הפורום מגדיר את עצמו ככזה אני יכול להגיד רק דבר אחד - זה לא המקום בשבילך, תקים פורום נפרד של אנטיסקסואלים כי ממילא אין לנו שום דבר משותף ואין סיכוי להבין אחד את השני (מניסיון). תודה עבדיכם הנאמן nobles3

JpnEcho

New member
לא היה כאן בלבול בין הדברים

אני מבינה מה ההבדל בין אנטיסקסואלים לבין אמיניים. קודם כל אני מאמינה שבא-מיניות יש מעט (ויותר) מן האנטיסקסואליות.בכל זאת, מדובר באנשים שלא מתעניינים במין ויש המוצאים אותו מגעיל (כמוני.וכמו עוד לא מעט אנשים, כפי שאתה יכול לראות בסקר). האנטיסקסואלים אולי הם קיצוניים, דבר שאגב אני לא רואה בו פסול - כל עוד זה מה שנוח להם, ככה הם מעדיפים, וכמובן - לא פוגעים באף אחד אחר. למעשה אתה אומר שהדעה שלהם חולנית, ואותו הדבר אדם מיני יכול להגיד עליך. אגב, זה לא משנה מדוע אנטיסקסואלים הם כאלה. הם כאלה - וזה הכל.

nobles3

New member
Antisex

אני מרגיש מותקף משהו... מבין שיש לי כבוד לדבר עם אנטיסקסואלית. כן, יש בינינו גם משהו משותף, אם כי לא הרבה. אני בתור אמיני יכול להגדיר מין כ"קצת מגעיל" אבל לא ארשה לעצמי לטעון כי אנשים שעושים סקס הם יצורים פרימיטיביים ולא נבונים ושצריך "לכוון אותם לדרך הנכונה" או "מי שמדבר על סקס בנוכחותי שלא יתפלא אם יחטוף ממני מכות". כן אני מצטט אמירות של אנטיסקסואלים מסוימים (בתרגום חופשי כמובן). אני רואה את עצמי אדם ליברלי ומוכן לקבל דעות שונות משלי, אבל אני לא מוכן שיטיפו לי לשנאה. ואם זה פורום של אסקסואלים אז כל מי שבא לכאן צריך לכבד את הדעה שלנו, אחרת זה לא יילך. עוד לא יצא לי לשמוע את דעתך בנושא, אשמח אם תתני התייחסות משלך לאמירות הנ"ל. לדעתי, כאשר מישהו טוען שצריך להתנזר ממין כי זה נחלה של ייצורים פרימיטיביים ולא נבונים ושצריך להלחם נגד הסקס בעולם, תהרגו אותי אבל אני לא יכול להגיד שהוא בריא לגמרי (צר לי מאוד). יכול להיות שזה לא משקף דעה של כל האנטיסקסואלים ומדובר רק בקבוצה קיצונית במיוחד (אשמח אם זה באמת כך) רק שבינתיים לא יצא לי לשמוע דעה אחרת מפיהם. מה שכן, כשאני שומע משהו בסגנון הזה עולה לי אסוציאציה: אנטיסקסואל עומד ברציף, רכבת עוברת ואין לה עצירה בתחנה זו, הוא בוהה בחלונות ורואה פרצופים מאושרים של הנוסעים. הרכבת עברה והוא אומר שממילא לא היה צריך לעלות עליה. (אל תעלה, לא צריך, אבל מאיפה השנאה הזו לנוסעים?). זה לא מובן לי... כל החברים שלי סקסואלים. הם מקבלים אותי כמו שאני (למרות שאני אף פעם לא הכרזתי בפניהם כי אני אסקסואל) ואני מקבל אותם. כל פעם שאנחנו נפגשים באיזה פאב מדברים על הכל - קצת על סקס, קצת על פילוסופיה, קצת על מדע. אני לא מנסה לשנות אותם והם אותי. וכל מי שבא להטיף לי מוסר ולא משנה אם הוא היפרסקסואל או אנטיסקסואל, מבחינתי הוא סתם מניאק ואני רק יכול להגיד לו "היה נעים להכיר ולהתראות - אין לנו על מה לדבר". פשוט כך.

JpnEcho

New member
הציטוטים האלה

"תרגום חופשי" אצלך זה להחליף מילה כזו במילה אחרת, או משהו שאתה בלבד הבנת מציטוטים כאלו ואחרים ? כי אולי לא הבנת נכון. אם אני כן אתייחס לציטוטים האלה, בהנחה שהם לא מסולפים והם באמת נאמרו, ואגיד שאני לא אנסה לכוון אף אחד לשום דרך שהוא לא רוצה ללכת בה, ו-ודאי לא אכניס מכות (מובן לי שזה לא בדיוק במובן המילולי של המילה, אבל בכל זאת) מכיוון שיש למישהו\י דעה שונה. מה שכן, אני יכולה לא לחבב אנשים שעולמם נע סביב סקס ומדברים על זה הרבה מאוד (כמו שאתה לא מחבב אנטיסקסואלים.אין פסול בזה וממש לא על זה הגבתי). כשמדברים על זה אני פשוט לא מעורבת בשיחה כי זה לא נוגע לי. אני לא הייתי אומרת שסקס זו נחלתם של אנשים פרימיטיביים ולא נבונים. לאנטיסקסואלים שכן זו דעתם - אפשר לקרוא להם קיצוניים, ששוב אין דבר רע בזה, אבל חולניים זה פשוט מוגזם.חולני אפשר להגיד על כל אדם שדעתו קיצונית - דבר שיהיה מאוד לא נכון להגיד. אתה מרגיש מותקף מכיוון שבאמת התקפתי אותך על השימוש במילה הזו, שמה לעשות שאני לא מחבבת אותה במיוחד, בעיקר כשהיא נאמרת "סתם". ללא המילה הזאת כנראה לא הייתי מגיבה לך, פשוט היא צרמה לי אז היה לי צורך להגיב.

nobles3

New member
סבבה

אוקי אוקי, אני חוזר בי, הם לא חולניים (איזה חוסר פוליטקורקטיות מצידי, איך יכולתי
). ואני שמח שאת לא "אנטי"

nobles3

New member
סיפור-אגדה

נסי לקרוא את הסיפור שכתבתי באחת ההודעות הקודמות. המטפורה ברורה למדי. כמובן אפשר לכתוב סיפור משלך, כך שגם אני אבין את עמדתך
. יכול להיות שאנו מתווכחים סתם ולא קיימת מחלוקת מהותית.

nobles3

New member
ברוכ הבאה

ברוכה הבאה !
לשאלתך - אין תשובה חד משמעית לזה, זה יותר עניין של איך אדם מגדיר את עצמו. אבל אם את רוצה את ההגדרה היבשה כנסי לאתר של Aven בכתובת: www.asexuality.org יש שם גם FAQ - שאלות של אנשים בנושא. נדמה לי שראיתי שם הרבה שאלות בנוסח הזה, כנסי תקראי מה אנשים אומרים. המלצה - תקחי את ההגדרות האלה בערבון מוגבל כי בחיים הכל תמיד מורכב יותר. את ורק את יכולה לקבוע אם את אסקסואלית או לא. דעתי האישית - את לא אסקסואלית. למה? העובדה שאת מקיימת יחסי מין בתדירות קבועה, לא משנה אם זה פעם בשבוע או בחודש, כבר יכולה להעיד על כך שיש לך משיכה מינית תקינה. אדם אסקסואלי או שלא חש משיכה מינית בכלל או משיכתו חלשה. אגב, משיכה חלשה זה לא אומר שהוא לא יכול לקיים יחס מין בכלל או לקבל סיפוק מיני מעוננות. בכל אופן, ברגע שיש קיום תדיר של יחסי מין (זו דעתי האישית) אין מקום לדבר על אסקסואליות. לי יצא לקיים יחסי מין כמה פעמים בחיים בכל פעם היתה לי תחושה כאילו אני מכריח את עצמי להמשיך, למרות שלא באמת רוצה בזה. כן, אפשר לתת לזה הרבה הסברים כמו למשל "לא היית עם הבן אדם הנכון". הסבר שלי - עשיתי את זה בגלל לחץ חברתי ולא בגלל שאני צריך את זה באמת. זה היה לפני ששמעתי על קהילת האסקסואלים. ברגע ששמעתי על קיומה הבנתי - זה שלי. לא היו לי התלבטויות. זה הסיפור. לפי מה שאת מספרת מצבך שונה, לכן שווה לחשוב טוב טוב לפני שמחליטים.

nobles3

New member
סיפור

אני רוצה לספר לכם סיפור-אגדה. היו היה בחור בשם משה. בחור טוב היה, אבל מה, היתה לו אלרגיה לפאנטה. (בעצם, משה היה אפאנטיסט). יום אחד הוא קם והחליט שלא שותה פאנטה יותר. היה לו חבר איציק וגם לו היתה אלרגיה לפאנטה, אבל הוא כל כך התמכר עליה שפשוט לא יכל להפסיק. יש לו גם שכן חיים שמאוד אהב פאנטה ושתה אותה כל יום. (כי חיים הוא פאנטיסט רגיל, כמו רוב האנשים). לאיציק היה חבר יוסי והוא גם היה פאנטיסט. מדי פעם הם היו מבלים יחד בפאנטה-בארים או סתם יושבים ליד איזו פיצוציה בעיר ושותים פאנטה. יום אחד יצאו משה ואיציק לטיול בעיר וליד כל מכולת איציק ניסה לשכנע את משה לשבת איתו ולשתות פאנטה, עד שזה נמעס על משה והוא אמר לאיציק "לך קיבינימט אתה והפנטה שלך". מאז הם לא מדברים... אבל כל יום משה בה לשכנו חיים והם יושבים אצלו בסלון, מדברים על כל מיני נושאים ושותים קולה. עברו שנים, אבל הם עדיין חברים טובים וכל יום יושבים, מדברים ושותים קולה בסלון של חיים. יום אחד משה שמע במקרה על פטירתו של איציק. הרופאים קבעו - מנת יתר של פאנטה. משה הזיל דמעה ואמר "איזה מסכן איציק, הרי הוא היה אפאנטיסט ולא היה לו אומץ להודות בכך". יוסי איך ששמע על מותו של חברו הטוב, נכנס לדכאון עמוק. הוא התאושש אחרי זמן-מה אבל גורלו המר של איציק השפיע עליו. הוא לא רק התנזר מפאנטה בעצמו, הוא גם התחיל לשנוא אנשים ששותים פאנטה. וכשמדברים לידו על פאנטה הוא מתחיל להשתולל ולקלל. (יוסי הפך לאנטיפאנטיסט). זהו ילדים, מספיק להיום. (האגדה מתרחשת במדינת ישראל שנות ה-2000 ובכל העולם המערבי. כל הדמויות בדויות והקשר למציאות הינו מקרי בלבד. תודה שהייתם עמנו. המשך צפייה מהנה). מי שרוצה המשך מוזמן לשלוח ראיונות למייל שלי.

למעלה