שאלה

ofrina

New member
שאלה

בתור אחת שיש לה רק את OK COMPUTER והיא מאוהבת בו, עם איזה דיסק הייתם ממליצים להמשיך?

michael meiri

New member
זה תלוי

איזה צד אהבת של האלבום, את הצד היותר רוקיסטי או את הצד היותר מוזר שלו, אם אהבת את היותר רוקיסטי אז תלכי על THE BANDS שהוא אלבום מצויין לכל הדעות והוא דיי רוקיסטי, אם את אהבת את הצד המוזר יותר אז לכי על KID A שהוא מאוד אלקטרוני ועם פחות גיטרות. אישית אני חושב שאת צריכה ללכת על THE BANDS כי הרבה יותר ידידותי למשתמש מאשר KID A ששתיהם אלבומים מצויינים ואני חולה על שתיהם

ofrina

New member
אני לא יודעת להגדיר

איזה צד יותר אהבתי, זה די שילוב של שניהם.... אני רק מחפשת משהו בסגנון הזה... נראה לי אבל שאני מתחברת יותר לצד הרוקיסטי ולא לאלקטרוני שלהם....

שלגון3

New member
...

אם אהבת יותר את הרוק - The bends האלקטרוני - Hail to the thief קיד A ואמנז'יק מאוד אלקטרונים וקשים לעיקול. כמו כן תמיד אפשר להתפשר על I might be wrong ההופעה החיה....

Latisia

New member
נעע.. לדעתי...

hail to the thief הוא מן שילוב של הסגנון של אוקי קומפיוטר והסגנון של קיד איי ואמנז'יק.הוא גם לא כזה אלקטרוני... לדעתי הוא יותר נוטה לסגנון של אוקי קומפיוטר אבל הם יותר מוזר ממנו. אני ממליצה לך לשמוע את דה בנדז ואחרי זה לנסות את הייל טו דה טייף. כמו ששלגון אמר קיד איי ואמנזיק קשים לעיקול (=

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

מה שגם אני מרגישה לגבי HTTT.. בגלל זה כל כך מסקרן אותי לדעת אם באלבום הקרוב רדיוהד ימשיכו לחזור לכיוון הרוקיסטי יותר או לא
למרות שלפי השיר arpeggi שיצא לי לשמוע בערך, וכל מיני תמונות כמו שהייתה להם רביעיית כלי מיתר.. אני מנחשת שזה הולך להיות אלבום עם כיוון יותר.. קלאסי אם אפשר לומר?
כלומר עם כלים קלאסיים
אבל זה כבר דיון כל כך אחר

תמיד יש ספק...אבל הסבירות נמוכה

ואני חושב שזה לגמרי תלוי ברצינות שלך כלפי הלהקה.... אם את בקטע של ללמוד להכיר אותם היטב את פשוט צריכה להקשיב להכל בסדר כרונולוגי. אם את סתם מחפשת מוסיקה טובה שתהני ממנה עכשיו, בלי התפתחות יתרה, אז אכן לכי על the bends

ofrina

New member
כן נראה לי שאני

אלך על the bends כי אני לא רוצה בנתיים להתעמק בלהקה אלא סתם להנות מהמוסיקה... ועוד שאלה קטנה (וסליחה על הבורות)- איזה שיר זה של רדיוהד שהקליפ בשחור-לבן ויש קראוון (נראה לי שזה קראוון, לא זוכרת) ברקע?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifStreet Spirit

והשיר הזה נמצא בThe bends גם אני ממליצה לך להקשיב לthe bends קודם, אחר כך תקשיבי לשאר האלבומים...

kittycatbone

New member
סטריט ספיריט

זה אחד השירים המדהימים של רדיוהד
והוא רק עוד סיבה לקנות את the bends^^ ובקשר למה שאני מציעה, גם לדעתי כדאי לך ללכת על the bends, ואח"כ להמשיך עם kid a ואמניזיאק. וכן, Kid a ואמניזיאק קשה יותר לעכל, אבל אם "רציניים" לגבי זה, ככל ששומעים את זה, יותר מתחברים לצד הזה של המוזיקה, ויותר מבינים עד כמה האלבומים האלה פשוט מדהימים כל כך

למעלה