שאלה איך מצביעים להחזיר דוגמנית?
ה הבחור בלי האוטו New member 30/3/06 #5 חבל מאוד שזה היה באמצע. זה יצר הטיה לטובת הדוגמניות שהודחו, משום שאף אחד לא היה לחוץ להצביע למי שלא הודחה.
חבל מאוד שזה היה באמצע. זה יצר הטיה לטובת הדוגמניות שהודחו, משום שאף אחד לא היה לחוץ להצביע למי שלא הודחה.
ה ההההדסי New member 30/3/06 #8 בדיוק זה.. איך יכלו להצביע לקריסטין אם היא הודחה רק עכשיו?כי ההצבעה נסגרה :\
C Crazy On Britney New member 30/3/06 #4 נ"ש באיזה תוכנית היה את החתונה של נטלי? בוי.או.די התוכניות מחולקות לתאריכים שהיתה התוכנית. אז אם מישהו יודע - טנקס!
נ"ש באיזה תוכנית היה את החתונה של נטלי? בוי.או.די התוכניות מחולקות לתאריכים שהיתה התוכנית. אז אם מישהו יודע - טנקס!
מ משמש מאוהב New member 30/3/06 #9 ../images/Emo207.gif מי בוחר את המנצחת../images/Emo35.gif הקהל בבית? השופטים???
מ משמש מאוהב New member 31/3/06 #10 הקפצההההה../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif
E EvaNofit New member 31/3/06 #11 הקהל בבית../images/Emo9.gif גלית גוטמן הסבירה לקהל שהיה בכיכר רבין שבגמר 30 אחוז מהקולות יתנו השופטים, ואת 70 האחוז הנוספים יקבעו הצופים בבית ככה שבסוף הם אלה שבעצם מחליטים מי תהיה הדוגמנית הבאה של ישראל..... תכין את האצבעות שלך לשלוח אסמסים לשרון
הקהל בבית../images/Emo9.gif גלית גוטמן הסבירה לקהל שהיה בכיכר רבין שבגמר 30 אחוז מהקולות יתנו השופטים, ואת 70 האחוז הנוספים יקבעו הצופים בבית ככה שבסוף הם אלה שבעצם מחליטים מי תהיה הדוגמנית הבאה של ישראל..... תכין את האצבעות שלך לשלוח אסמסים לשרון
E Endless Rage New member 31/3/06 #12 חחח אני שמה לך כסף.. שבמקרה ה-70 אחוז ילכו לשופטים וה-30 ישארו לקהל
M MeetLofe New member 31/3/06 #13 ya right זה היה ככה גם שנה שעברה ובגלל זה ויקטוריה זכתה ולא ליאת בלו/:
C Crazy On Britney New member 1/4/06 #16 שאלה ב- V O D מישהו יודע באיזה פרק (תאריך בויאודי) היה את ההצעת נישואים לנטלי? מאיפה אני יוכל לדעת אם אף אחד לא כותב לי פה??? להזמין פרקים עולה כסף...
שאלה ב- V O D מישהו יודע באיזה פרק (תאריך בויאודי) היה את ההצעת נישואים לנטלי? מאיפה אני יוכל לדעת אם אף אחד לא כותב לי פה??? להזמין פרקים עולה כסף...