שאלה

אשר36

New member
שאלה

מישהו יודע אם חייב 12 שנות לימוד כדי לעשות קורס חובשים? אני מתנדב במדא ואני רוצה לעשות קורס חובשים בחיפה שזה לא האזור שלי אני היתקשרתי לחיפה והם אמרו לי שאני צריך 12 שנות לימוד אבל אני רק בכיתה י"א ואני צריך לחכות שנה ואין לי כוח אני רוצה לעשות את זה בחופש הגדול אז אני רוצה לדעת אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

amazone

New member
אתה צריך 12 שנ"ל

לקבל תעודת בגרות ולהיות לפחות מעל גיל 18 [לא בהכרח באותו הסדר] - במד"א יש נהלים נפרדים לבוגר ולקטין

אשר36

New member
לא ברור

אני לא ממש הבנתי אני יכול לגשת לפני שיהיה לי 12 שנות לימוד? 18יש לי אבל12 שנות לימוד אין לי!

moti101

New member
תשמע...

לפי מה שאני יודע ניתן לעשות קורס חובשים רק אם אתה בוגר זה אומר: מעל 18 סיים יב' זה מה שאני יודע מקסימום צפה במוצש לתשובה חוזרת

המצב יכול להיות שונה

רק במידה והם לקראת סיום יב וכבר עברו את 18 או במידה והם יהיו בני 18 לפני השתלמות ורידים. התנאים נשארים זהים, פשוט נותנים להם להתחיל את הקורס טיפה יותר מוקדם. במקרה שלו הוא אפילו לא סיים את יא ככה שהוא לא עונה לאף אחד מהתנאים הקיימים.

שורצברד

New member
מה הלחץ?!

מה הלחץ להיות חובש כבר ביא'? הרי מבחינת הפעילות בשטח כמעט ואין הבדל(אז נכון שחובש יכול לפתוח וריד) תחכה שנה תראה שאתה ממשיך להתנדב תוכיח שיש לך רצון ואני בטוח ששנה הבאה יכניסו אותך לקורס....

למעלה