שאלה...

ערןGS

New member
לנסות לכוון אותו

מה בא לו? חמוץ, מתוק, שמנתי? אוהב לשתות וויסקי? משקאות נקיים? ברמן טוב, צריך לזהות את הלקוח, ולדעת להתאים לו משקה גם בלי שהלקוח יבקש משהו ספציפי....

MALI2222

New member
שאלה...

שיושב אצלכם בןאדם על הבר ואומר תביא לי משהו חריף מה הייתם ממליצים למזוג לו?

MALI2222

New member
ושאתה ברמן מתחיל פה הבעיה ...

בקיצור כולכם ממליצים על וויסקי

לא ממש...

לא כולם יעריכו טעם של וויסקי.. בטח שלא אם הוא טועם את זה בפעם הראשונה.. לדעתי לתת וויסקי למישהו שלא יודע מה מצפה לו זה סתם להיכנס לבעיה מיותרת צריך לדעת מי הקהל שלך ומי האדם שיושב על הבר... יש כאלה שוודקה רד-בול
יהיה בדיוק מה שהם רוצים ויש כאלה שוויסקי איכותי יהיה לטעמם ובין לבין יש את אלה שמעדיפים איזה קוקטייל חמצמץ... צריך לנסות לחוש את הלקוח, לשאול שאלות מכווינות שיסייעו לך לחבר בינו לבין המשקה הנכון...

אם רוצים לשמור על פשטות

ואני אישית מעדיף ככה, לא מתלהב מקוקטיילים מפוארים עם בליל טעמים שלא עושים כלום מלבד לדפוק ת'ראש עם אלכוהול זול... כל משקה עם סאוור יעשה את העבודה, כאן זה כבר תלוי בלקוח.. אם הוא רוצה משהו יותר מתקתק ופחות חריף מבחינת האלכוהול אז ללכת על ליקרים כמו מידורי או פי'גלינג אם הוא מעוניין במשהו 'נקי' יותר בטעם אז וודקה או ג'ין אפשר כמובן וויסקי אם הוא כן מעוניין במשקה עם בסיס חריף יותר... משקה סאוור לרוב ינצח.. פשוט, קל ומוצלח...

temptation411

New member
חמצמצים..

כל הקיפריניות קיפרושקות למינהם..מוחיטו גם נחמד וודקה קיצית..כמו קיפירושקה רק עם ספרייט

temptation411

New member
אבל בעיקרון..

ברמן טוב זה לא ברמן שעושה 30 קוקטלים בבית אחת תוך כדי פלרינג ולעשות עיניים ל5 לקוחות.. ברמן טוב צריך לדעת לתקשר ברמה האישית ולקלוט את הבנאדם שיושב מולו קודם כל תשאלי מה הוא בדרך כלל שותה אם זה ויסקי ויש לך ידע בסיסי תוכלי לכון אותו למשהו חדש או משהו דומה למה שהוא שותה לרוב שממליצים לבחורות אי אפשר לפספס עם הסאוורים אבל עדיף לשאול מה הן שותות בדרך כלל או כיון כללי לטעם(חמוץ מתוק מר מלוח) או אם הן רוצות בכלל משהו נקי אני בדרך כלל היתי מוציא כוסיות של טעימות ללקוחות שהיו יושבים על הבר כמובן שאם הקוקטיל היה למישהו שישב על הבר לא היתי מחלק טעימות

MALI2222

New member
ועוד שאלה אחת קטנה

איך הופכים צ'יסר מלא באלכוהול בתוך כוס בירה אני חייבת להצליח עם זה

temptation411

New member
תלוי למה הוא מתכון..

חריף כמו סחוג או חריף כמו משהו עם אלכוהול?

MALI2222

New member
זו השאלה שלי מה אני עושה עם אנשים

שאומרים תעשי לי ותביאי לי בלי שהם אומרים לי בדיוק מה הם רוצים נניח ומדובר במשרה אלכוהולי מה להביא לו?

למעלה