שאלה

שאלה

קודם כל, כמו שאתם יודעים, אני לא ממש מתחבר הרבה לאינטרנט, ככה שיכולהיות מאוד, והגיוני מאוד שהנושא הזה כבר נדון פעם, ושאני מפספס. אם באמת פיספסתי, אז באסה לי, ותפנו אותי לקישורים או משהו ואני אקרא, תודה. ואם לא - אז ייאמר לזכותי שאני בחור מאתגר ומקסים. סתם סתם. אז ככה, אני בעצם מפנה שאלה לאלה שכבר יצאו מהארון מול ההורים, אבל אני חושב שזה יעניין גם את האחרים. יעניין מאוד. אין כמו סיפוריהם של "מנוסים" אלק, כדי לקבל קצת מושג מאיפה זה יכול לתקוף אותך. והשאלה היא מה בעצם אמרתם להם (לאמאבא או לאמא או לאבא וכו וכו וכו), איך אמרתם להם, באיזו סיטואציה, מה היתה התגובה הראשונית. הייתי מספר לכם עכשיו גם את הסיפור שלי, אבל יש שני דברים - שוב, יכולהיות שכבר נושא זה הועלה בעבר ואז אני סתם מייבש, ודבר שני - אני צריך קצת לתת כמה משפטי רקע על הפנימיה ויאדא יאדא יאדא, ואריאל תיכף צריך לבוא (אני הולך לשתות שוקו חם עם עוגה כי היה לי יום חרא) אז יאללה. תחליטו אתם. יש מתנגדים?

יתירי יקירי..... ../images/Emo120.gif

איך לספר זו שאלה מסובכת. זה הסיפור על איך שאני סיפרתי להורים, אבל אני לא בטוח שהוא יעזור לך (ניסיתי לחפש את הדיון בעקבותיו, ללא הצלחה יתירה, אולי גיא ידע איך למצוא אותו). לדרך שבא סיפרתי להם יש יתרונות וחסרונות. הלכתי על גישת הניסוח המתפשר: "אני יוצא עם בנים" במקום "אני הומו", לשאלה האם זה רק בנים, או שגם בנות עדיין באות בחשבון עניתי "לא יודע" במקום "נראה לי שלא". ספר לנו יותר על ההורים שלך, והדינמיקה שלך איתם, אולי כך האנשים פה עם רקע דומה יוכלו לעזור יותר. יונתן

אז אחרי השוקו... ../images/Emo120.gif

אני בהחלט אשמח לשמוע את סיפור הסיפור והרקע על הפנימיה, ואם יתחיל פה שרשור "איך סיפרתי" זה יכול להיות ענק. (ויתיר -
בתקווה שה"יום החרא" יעבור לך עם השוקו, ושאריאל (אריאל?) יעזור ליום שלך לחזור להיות נפלא. )

הבן יתיר לי

שלום יהודי טוב. ובכן, כשאני ספרתי לאמי היקרה שתבדה לחיים ארוכים וטובים, אז עשיתי לה הקדמה ארוכה כאורך הכיבוש, והיא כבר ממש נלחצה, והתחילה לשאול אותי אם לקחתי סמים, או הסתבכתי עם המאפיה (הייתי בן 17). לקצר את הסיפור כשספרתי לה במה המדובר, אז תגובתה הייתה, "אוי אורי´לה אני כבר שנים יודעת". לגבי אבא, נו, הוא כבר יותר פרובלמט, אמא ספרה לו, והוא מבחינתו, שתק, כמו בוורשה, לא מדברים - זה לא קיים. כשהוא החליט כבר לרחרח מה קורה ומי קורה, אז אמא שלי פרסה בפניו את גישה לנטייה מינית. צוקי (אבא), ראה את ג´ודי (החתולה שלנו, יימח שמה), ג´ודי אוהבת דגים, אבל יש חתולים אחרים שאוהבים כבד, ויש חתולים שאוהבים את שניהם... תודו שהסבר כזה עוד לא קבלתם, ואתם יודעים מה, הוא בסדר, בדרכו, למד לחיות עם זה.

למעלה