שאלה:

MuadDib

New member
שאלה:

האם אם למישהו יש את מספר הפלאפון שלי, הוא יכול לדעת את השם שלי (וככה למצוא עוד פרטים עלי)? זה ממש חשוב, כי התקשר אלי לפני כמה זמן אדם שדיבר ערבית והוא שאל אם הוא הגיע למספר הנכון ואמר את המספר שלי, וזה די מפחיד כי אני לא מכיר שום ערבים...

vampire1

New member
אםםםםםם ../images/Emo6.gif

אני חושב שלא, נראה לי הוא הגיע אליך בטעות וראה את המספר שהוא חייג על הצג שלו ובך אמר לך את המספר פלאפון שלך, ד"א זה קורה המון בחברת אורנג´ אתה בחברת אורנג´ ?

כן זה קרה גם לי ולחברים שלי (באורנג

מקללים אותם ומאיימים על הצפת SMS והם מפחדים

מול

New member
בדקתי את הנושא לעומק

ויש מסקנה חד משמעית: ערבים הם גם בני אדם!!!!!!! יש כאלה שמזיקים ליהודים ויש כאלה שלא (בדיוק כמו להפך ) גם להם מותר לטעות ללא כל כוונת זדון. יש גם מסקנה שמשתמעת מהקודמת: כל אדם זר שמתקשר אליך יכול להזיק לך, ללא כל קשר למוצאו התרבותי,עדתי,גיזעי או מיני !

מול

New member
????

האם זה שאני מכבד בני אדם ששונים ממני מעביר אותי למצוא ערבי? (לא מפריע לי במיל... ) אני לא תומך במעשי הפלשתינאים כרגע בדיוק כמו רוב העם היושב בישראל אבל אני מכיר בכך שהם בני אדם ויש לכבד אותם ! אני מכיר בכך שלא כל מי ששפת אימו ערבית ( כולל דרוזים ובדואים שהחזיקו בשנה וחצי האחרונות קו ברצועת עזה מטעם צה"ל !!! ) רוצה לפגוע בנו. אולי אם גם אנחנו וגם הפלשתינאים היינו מבינים שלא צריך לעשות דה-הומניזציה לצד השני בשביל לא להסכים על דברים מהותיים אז היה פחות דם נשפך.... ניתן לקיים משא ומתן מתוך הכרה שהצד השני אינו מפלצת. ועם זאת לא להסכים לכל הגיג מטופש שהמנהיג של הצד השני פולט. בכבוד רב מול ( לשאלתך: יהודי,ישראלי,ציוני )

phingy

New member
מילא אתה חפיף אולג, אבל זה התחיל../images/Emo66.gif

עם הברבורים אז זה לא הכי מתאים לפורום הזה

mol

New member
צודק

אבל בזמן האחרון הפרנויה מערבים חדרה לכל מקום עד כדי הגזמה. מקובל עלי שבפורום סוללארי לא ידברו על פוליטיקה אבל מצד שני הפריעה לי נורא ההודעה מלמעלה....

פגעסוס

Well-known member
כל אחד יכול.. ../images/Emo63.gif

כל אחד יכול לחייג מספר כלשהו מהמכשיר שלו ולשאול את מישעונה לו האם הוא גיע למספר שהוא חייג... לא חושב שאתה צריך לדאוג... GYXOIO

למעלה