שאלה.

adida179

New member
שאלה.

הרי השיער של דאגי משתנה באופן קבוע כמעט נכון? אז יש תמונות שהשיער של דאגי לא מוכר לי. בהתחלה חשבתי שזה דני ואז ראיתי שזה דאגי,בחיים לא ראיתי את התספורת הזאת,ראיתי דומה אבל לא ככה,יש לזה גם צבע אחר ממה שיש לו תמיד. ממתי התסרוקת הזאת בכלל? וחוצמזה היא ממש מחמיאה לו,הוא חמוד איתה
!!

m i c k e y 15

New member
איך לא ראיתתת? איך חשבת דני? חחח

זה גם תמונה משמה.. לא זוכרת מתי זה היה..חח

m i c k e y 15

New member
אה ובאמת מחמיא לוו..!! למרות שהייתי

רוצה שזה יהיה ככה
ככה היה לו יפההה אאאאאא

sap sapir

New member
נראלי אחרי הראש כרוב

אחרי שהיה לו את השיער הזה
אז הוא הסתפר..נראלי וכן זה ממש יפה לו

m i c k e y 15

New member
קיצר יפה לו חוםם..חחח באמת

למה למה הוא חזרר לבלונדד חח צריך לעשות סקר..

sap sapir

New member
בלונד גם יפה לו../images/Emo99.gif

אבל הכי יפה זה בתמונה שעדי שמה כזה שקסייייייי

ThatGirl

New member
בדיוק ההפך

זה היה לפני אם אני לא טועה, שהיה לו את הפס הורוד שאחרי זה נהפך לפס בלונדיני

הכל מתאים לו מזה משנה...

אפילו שיצבע את השיער לירוק יהיה יפה לו!!! יפה לו בכל הצבעים חחחחחחחחחח טוב כימעט ברובם.. מצידי ש/יעשה גם קרחת יהיה לו שקסי
כן עוד פעם התחלתי אם הקרחת שאין לדאגי.. פשוט באלי שהוא יעשה קרחת!! ולדעתי הכי יפה לו כמו שיש לו עכשיו שטני..
ואם כבר מדברים על הפרא האדם הזה.. חלמתי חלום שאני מוצאת את המספר טלפון שלו בתוך הפלאפון של אלה.. ואז אני מיתקשרת אליו וככה הולך השיחה: אני:שלום דאגי: שלום אני:זה דאגי? דאגי:כן מי זה? אני: ליטל דאגי: אוווו ליטל זו את... אני: כןן היי דאגי:הלוו אני: מה שלומך? הוא: טובבב לא הבנתי מה אמרת... אני: *מגמגמת ומנסה לומר משו לא דבילי ולא אדיוטי באנגלית* דאגי: טוב ביי אני:צ'אוו כמובן שדיברנו באנגלית יותר נכון הוא דיבר... ואז אלה ניכנסה והלכה... ולא הצלחתי ליכתוב איפו שהוא את המספר טלפון שלו אבל ראיתי שהיה את המספר 1 כמה פעמים...

DesertRose7

New member
אם אני לא טועה..

זה מהממש התחלה של הצבע ןהתספורת הזאת.. כשהוא ניסה גם קצת ורוד/סגול אחר כך באו הפסים הבלונדינים ששמו פה למעלה וכל שאר השטויות שהוא עשה עם השיער שלו אני חושב תשחן תדע הכי מדויק.. היא קצת קוקו עם התמונות מהתוכנית הזאת.. במיוחד תמונה מסוימת

למעלה