שאלה

שאלה

האם יש לרדיוהד דיוידי, הופעה או משהו ששווה קניה? יש לי את דה בנדס ואת אוקיי קומפיוטר, הקטע הוא שאת אוקיי קומפיוטר שמעתי כבר משהו כמו עשרים פעמים ואני מת עליו, אלבום גדול באמת ויש לי אותו משהו כמו שנה אבל אני מרגיש שעדיין לא הגעתי איתו לשורש העניין, אין לי את התחושה של ההתחברות הסופית עם הדיסק. עכשיו אני מתלבט עם כדי לי לקנות הופעה כדי לעזור לי להתחבר לזה יותר, כי באמת הייתי רוצה להמשיך עם רדיוהד בגלל שזו אחת הלהות האהובות עליי אבל אני מרגיש שאני חייב למצות את אוקיי קמפיוטר. תודה :)

Aragollum

New member
אני לא בדיוק יודעת

כמה דיוידים יש לרדיוהד.. אבל אני יודעת על דיוידי של הופעה שקוראים לו my iron lung, ועל דיוידי שאני לא יודעת אם הוא גם הופעה אבל הוא על משהו שקשור לחברי הלהקה, שקוראים לו meeting people is easy או משהו כזה...
מקווה שעזרתי *איכשהו* XP [יסמין.kittycatbone]

יצא לפני כמה חודשים הדי וי די של

הופעה של באסטוריה. זו הופעה מוקדמת יחסית - טרום the bends. יש בה שירים מדה בנדס וכמובן מפאבלו האני. הופעה נהדרת - די וי די נהדר... חוץ מזה אני לא מכיר הוצאות רשמיות של הופעות שלהם..

Knives Out

New member
זה לא דיוידי של הופעה..

זה סתם דיוידי עם קטעי אנימציה שנעשו למוסיקה של רדיוהד(נראה לי ע"י מעריצים..) קראו לזה פעם Radiohead TV ואז החליטו להוציא את זה בתור דיוידי. (אני יודע, אני מרגיש כאילו אני עושה דוקטורט על רדיוהד.. )

נכון, רק שזה לא רק קטעי אנימציה

יש גם קטעים של ראיונות ביזארים וקטעי אולפן של הלהקה. דווקא מאוד יפה ומאוד מצחיק. חובה למעריצים שרופים

למעלה