שאלה.....

ליאורנר

New member
שאלה.....

נצל''שתי למטה אבל זה לא קפץ וזה תקוע שם למטה אז אני אפתח הודעה חדשה.. רציתי לדעת.... נכון יש את ההופעה שעשו לכבודה של פרדי מרקורי עם אקסל רוז, סלאש, ג'ורג' מייקל, אלטון ג'ון, מטאליקה וכו? אז בזמנו הקרינו בערוץ 2 סרט תעודי על ההופעה הזאת, שכל אחד שם סיפר על פרדי ועל המלחמה באיידס והראו את החזרות וחלקים מההופעה בכל מקרה בסוף הסרט[וגם באמצע אבל זה לא יעזור לכם] יש כזה שיר של פרדי שהוא שר רק עם פסנתר? שיר ממש יפה שהייתי רוצה לדעת איך קוראים לו אז אם למישהו יש מושג מה שם השיר אני אשמח אם הוא יכתוב לי

אין לי מושג איזה סרט זה

הייתי רק בת כמה חודשים אז (רוב הפורום גם כן) אז אני לא מכירה את הסרט. הייתי רוצה לראות אותו. איך קוראים לו? חבל שהיום בערוץ 2 לא מקריניפ סרטים תיעודיים כאלה.. תוכל לכוון אותנו יותר? השיר איטי/מהיר? שיר אהבה או משהו אחר?

ליאורנר

New member
אאאאמממממ.....

הסרט נקרא מופע מחווה לפרדי מרקורי - עשור למותו הסרט הוקרן לפני איזה שנתיים ככה בערוץ 2... הוא לא ישן כל כך וזה סתם סרט שרואים את החזרות להופעה הזאת, וכל האומנים שם מדברים על קווין ועל פרדי מרקורי ורואים קטעים מההופעה הזאת[ומהופעות אחרות של קווין]... וזהו בעיקרון עכשיו הוצאתי את מה שהצלחתי מהשיר... זה שיר פסנתר איטי כזה [סליחה על שגיאות הכתיב וחוסר הדיקדוק] more party over [פה יש שורה שאני לא מצליח להבין] baby left me one somebody new i dont wanna talk about that i wanna forget about that אאאמממ עוזר? משהו? ואם מישהו פה מראשון אז אני אשמח להביא לו את הסרט

למעלה