שלום לכולם, אני חדש בפורום. שאלתי שאלה כמה ימים ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. איך אני יכול להקליט סט ממיקסר למחשב? צריך כרטיס קול מיוחד או שמדובר רק בכבלים? תודה רבה,
אם אתה רוצה להריץ סט מהמיקסר למחשב אתה צריך כרטיס קול חזק למחשב שתוכל לבצע את זה באיכות גבוהה ולא להשתמש באיזה תוכנה במחשב (רשמקול) או חארטה בסגנון תלך על משהו באיכות אם תרצה אני יוכל להמליץ לך בהמשך דבר שני אתה צריך גם כבלים מתאימים rca וכל החארטות בסגנון. בהצלחה בנאדם.
יש לכ את הכבלים בשביל לחבר rca מהפלטה למחשב. כרגע איך אני מבצע את ההקלטה? יש תוכנה מיוחדת? איזה פעולות אני עושה במחשב בשביל להתחיל את ההקלטה? תודה רבה,
אחי כבל rca אתה משיג בכל חנות אלקטרוניקה ואם אתה רוצה לעשות הקלטה ראשונית שהיא תתבצע בעזרת תוכנה קלה למתחילים אז אתה יכול לנסות את fruity lops זו תוכנה פשוטה אם אתה מהמתקדמים תשתמש ב-cubase תוכנה קשה מורכבת מאוד אבל מצליחה ביותר. בהצלחה
שמע, לך לחנות הסאונד הקרובה לביתך, ובקש את הכבל הבא: RCA2 זכר ל- MINI PL (3.5 מ"מ) זכר סטריאו אני מדגיש - בקש כבל, ולא פלאג. את הRCA חבר ליציאת ההקלטה שלך במיקסר, ותקליט בעזרת התוכנה סאונד פורג' של סוני.
Fruity loops וcubase הם תוכנות ליצירה. לא שווה להשיג אותם רק בשביל להקליט כי הם לא נועדו לכך. אני אומר שתלך על תוכנה שעשו אותה בשביל להקליט. אני מדבר על Audacity, בה אתה יכול להקליט כמה שעות שאתה רוצה.