ממש יום "כייף" היה לי../images/Emo10.gif
חשבתי שזה יהיה יום כייף, אבל לטפל באמא זה מאוד קשה ומתיש. לקחתי אותה בבוקר לתקן לה את המכשיר שמיעה. הרופאה שם הייתה ממש נחמדה אז אמא שלי משום מה הייתה רגועה. אחכ כל שתי דקות היא שאלה אותי למה אבא לא בא איתנו ושאנחנו צריכות ללכת הבייתה להכין את השבת (היא חושבת כל יום שיום שישי), אז אמרתי לה שהולכים לאכול צהריים ליד הים בטיילת, אז היא התלהבה, היא ממש נהנתה שם והייתה רגועה, רק מה שכן כל שתי דקות יש לה פיפי, ונחשו מה? בכל הטיילת אין אפילו שירותים ציבוריים אחד! ממש לא בסדר, אסור לאנשים מבוגרים להתאפק. אבל גיליתי שהיא מאוד אוהבת לשבת שם על הספסל ולהסתכל על הים, אני אקח אותה לשם יותר ואבקש מאחים שלי שישתתפו. אחכ כמובן לקחתי אותה הבייתה לשירותים, ואז אמרתי לה שהולכים לקנות לה חזיות, אז היא באה. קניתי לה חזיות, חולצות, נעליים, גרביים, הכל (למרות שאבא קונה לה) והיא עדיין אומרת לי כל שתי דקות שצריך ללכת. מה שהכי שבר אותי זה שבאנו לשלם על הכל, אז אמא שלי שואלת שהמוכרת בדיוק עושה חשבון:"של מי החזיות האלו? איזה יפות" אז אני אומרת לה: שלך אמא. אז היא אומרת: "אבל לא מדדנו, כדאי למדוד שאנחנו פה", אז אמרתי לה שזה בדיוק המידה שלה, ואז היא שואלת אותי את אותו הדבר על הנעליים ועל כל מה קניתי לה, המוכרת הסתכלה עליי כאילו שאני קונה את הכל לעצמי. שחזרנו הבייתה, אז שוב היא אומרת לי: "וואו איזה נעליים יפות, מי קנה לי את זה, את?" די קשה להעסיק אותה כל היום שהיא חושבת שיום שישי היום (ואבא נסע לבקר קרובים שהוא לא ביקר כבר שנתיים, קרובים מבוגרים מאוד) אז היא גם כל הזמן שואלת מתי הוא יבוא כי יום שישי היום. אז חשבתי על רעיון מבריק, להכין עוגיות - עשינו צורות והכנו עוגיות ממש טעימות ביחד. אבא חזר והם הלו לנוח צהריים. זה היה יום מאוד קשה, ואבא שלי עובר את זה כל יום לבד - אני מקווה לפחות שאמא שלי נהנתה ושלא שכחה את זה דקה אחרי.