שאלה...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שאלה...

מתי רוני החזירה את התיק? אני עכשיו רואה את הש.ח. ואני רואה שרוני איננה. אמרתם שבפרק אם יעקב פרי (שלא ראיתי אותו) רק נימרוד חזר.. מתי היה הפרק שרוני הודחה? (כי בפרק שחגית הודחה, אמרו לרוני שהיא עוד יכולה ללמוד ולכן היא נשארת). המון

לירווני

New member
../images/Emo27.gif

שבוע שעבר בשבת שודר חצי הגמר. יום חמישי שלפניו שודר גם פרק שבו קבעו מי ה-4 שיעלו לחצי הגמר. שם רוני ואם אני לא טועה גם חגית הודחו.

ny22

New member
מנהל
אה...

את זה כנראה לא ראיתי... יהיה לו ש.ח.? וד"א, לפי מה קבעו שהיא תודח? ועוד שאלה... לא שמתי לב... מה הייתה הסיסמא של נימרוד במשרד פירסום?

לירווני

New member
שידור חוזר מלא כבר לא יהיה

הוא כניראה היה שבת שעברה. אבל אולי יש מ'ס קטעים באתר של השגריר. ואם אני לא טועה,העיפו את רוני בגלל הידע והשפה. ולגבי הססמא,אני לא זוכרת. זה משהו שאולי ישראל היא המגרש הביתי שלך.

ny22

New member
מנהל
המון תודה ../images/Emo24.gif

טוב, מקוה מאוד שיהיה לקט ואוכל לראות קטעים. את המשפט של נמרות ראיתי (הראו אותו עוד פעם). ולא הבנתי, מה זאת אומרת בגלל "הידע והשפה", הרי בפרק לפני זה, אמרו שזה לא כ"כ משנה כי היא תלמד. וגם השפה (האנגלית) שלה די טובה, לא? בגלל איזו שפה העיפו אותה? ושוב פעם - המון

לירווני

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

השפה שהתכוונתי אליה היא השפה העברית. נכון שהשגריר שיבחר צריך שיהיה לו אנגלית טובה,אבל הוא זקוק גם לעברית שתהיה טובה. אבל שוב,אני לא כ"כ בטוחה שזה באמת זה. ואולי באתר של השגריר יש את הקטע שאמרו שהיא לא ממשיכה הלאה,ובטח יגידו את הסיבה.

למעלה