שאלה

nadias0

New member
שאלה

בנות, הייתן ממשיכות לצאת עם מישהו חמוד, אבל שאתן לא 100% נמשכות אליו ושהוא ממש חסר ניסיון (כך שהקטע הפיזי הופך לדי מתסכל?)

magenta73

New member
בגילי המופלג, לא.

אבל... הכל יחסי. ותמיד אפשר ללמד ולעצב.

באמת לא שאלתי....

מהם שעות הביקורים בבית-האבות שלך ? איך להרגיש רגל ושליש בקבר ? החלטת כבר להצטרף לבינגו השבועי ? ובנימה קצת יותר רצינית - חוסר ניסיון הוא מצב שכולנו היינו בו - והפרדוקס שבעניין הוא שצריך להתחיל מאיפשהו... עכשיו - השאלה היא האם אנו מעוניינים לקבל משהו מוכן או משהו שנצטרך לעבוד עליו קצת ? לדעתי זה ממש לא טיעון בעד או נגד להיות עם מישהו. בינינו ? - גם ברנש עטור נסיון מיני - עדיין לא מכיר את הגוף של זוגתו החדשה, לא מכיר את כל המניירות הקטנות של מה היא אוהבת ומה לא - כך שכל פרטנר חדש הוא למעשה "חסר נסיון".... השלה הבעייתי הוא ה-"לא ב-100 אחוז".... כאן השאלה צריכה להיות - האם אפשר לגדול לתוך הקשר הזה ולגלות דברים חדשים ומעניינים או שמעדיפים ללכת על בטוח ואם זה לא 100 אחוז אז זה לא בכלל.... וזאת כבר שאלה אישית שכל אחד ייתן תשובה אחרת משלו.

magenta73

New member
הרגל הכרושה

לא משהו... חוץ מזה, ערבי הבינגו הם פיצוץ... שלא נדבר על הסטריפ-ברידג'... אתה יכול לבוא כל יום, אבל לא בין 2-4, ולא אחרי 8 בערב. א. צודק. גם ברנש עטור נסיון מיני לא מכיר את גוף זוגתו ולכן יבוא "חסר נסיון" ולכן, מאוד חשובה התקשורת המילולית והפתיחות. גם בסקס. ב. לא יודעת מה זה 100% נמשכת. יודעת נמשכת, לא נמשכת. זה לא זז אצלי באחוזים. זה יותר דיכוטמיה. אצלי זה או - וואלה, אני יכולה לדמיין אותו נוגע בי או - איכ. לא. עכשיו ברור שבקטגוריה א' - יש את אלה שעושים לי את זה יותר או פחות, אבל עדיין...

orrin

New member
סליחה????

מה זה לא נמשכת אליו "100 אחוז"? ממתי משיכה הפכה להיות פונקציה מתמטית? משיכה היא כמו הריון- או שכן או שלא, אין אמצע. משיכה היא לא הכל ולא תהיה הכל- אבל היא ממש לא נוסחא מתמטית. או שכן או שלא. בזה זה מסתכם לדעתי

nadias0

New member
אני לא מסכימה איתך

אף פעם לא היית עם מישהו שנמשכת אליו בטרוף או עם מישהו שנמשכת אליו פחות? כמו שיש אנשים שאת לא נמשכת אליהם ויש אנשים שממש דוחים אותך.

orrin

New member
תראי

חוסר הסכמה זה דבר בריא, זו הסיבה שבכלל יש פורום.... לגבי משיכה- אני לא משווה בין בני הזוג שלי משום בחינה, אז גם זה לא פרמטר אני רק אומרת- שכשאת עם מישו את צריכה להמשך אליו, מספיק כדי שלא יהיה לך אכפת מה אחרים חושבים,מספיק בשביל שתאהבי להתעורר לידו בבוקר, מספיק בשביל שהמבט שלו יגרום לך לחייך. זה להמשך למישהו מספיק.

למעלה