שאלה

DefTone

New member
שאלה

אז אני שמעתי קצת על יוגה מאבא שלי ואני מאוד מתעניין בזה, אבל אני מבין שצריך להגיע לרמת ניקיון מסויימת בגוף בשביל זה. אז השאלה היא בזאת אני מעשן בערך שנתיים שותה פה ושם ונהנה מבשר, יש טעם בכלל לנסות להתקדם אם יוגה?

0 אור 0

New member
בהחלט

אין תנאי קבלה ליוגה, כך שאתה יכול להתחיל עם היוגה, ואולי דרך היוגה תקבל מוטיבציה לשיפורים נוספים כמו להפסיק להכניס רעלים לגוף

yogaom

New member
בוודאי שיש טעם לנסות!!!../images/Emo140.gif

עצם זה שאתה מתעניין ביוגה, כבר ממקם אותך במקום טוב להתחיל ממנו ולהתקדם הלאה. מנסיון (שלי ושל אחרים) תהליך ההתנקות קורה תוך כדי התירגול. מנסיון שלי, היוגה ממקמת אותך על נתיב של התנקות, בכל המישורים פיזי, רוחני, נפשי ואפילו חברתי (-"סטסנג"-מאוד חשוב!!!). תוך כדי התירגול של האסנות (תנוחות היוגה) והפרניימה (תרגילי הנשימה), מתרחש תהליך שבעיני הוא תהליך של התמרה. יש משיכה למזון טהור יותר, לחשיבה חיובית יותר, לחֶברָה מתאימה. בנוסף, יש תרגילים ביוגה שנקראים קְרִיוֹת, תרגילי ניקוי, המכוונים ספציפית לניקוי של חלקי הגוף (וחלקם אף נלמדים בקורס מתחילים). אז,נפלא שאתה מתעניין, ותתחיל לתרגל (-:

anatina

New member
אף אחד מאיתנו לא "נקי"

גם אני, שלא מעשנת ולא אוכלת בשר, עדיין עושה מדי פעם דברים ש"מלכלכים את הגוף" כמו אכילת אוכל לא מאוזן וכו'. היוגה עוזרת לנקות את הגוף, אבל אפשר להתחיל אותה מכל נקודה בה אתה נמצא. בהחלט יתכן שהיוגה תגרום לך באופן טבעי להפחית בכמות הסיגריות והבשר (וייתכן גם שלא- יש דיון מעניין בנושא הבשר לפני כמה עמודים בפורום זה), בכל מקרה אין טעם לנסות קודם "להתנקות" ורק אח"כ להתחיל יוגה.

למעלה