שאלה?

SuPeR TaL

New member
שאלה?

שלום... אתם יכולים להסביר לי על הדת שלכם(אם אפשר לקרוא לזה דת...) כאילו על הפאגאניזם . ומזה חג אמצע הקיץ אמרו לי שאתם חוגגים אותו שהוא חל ב21 ליוני

neophile

New member
נתחיל מזה

שבשביל להבין מה זה עלייך להשיל מעלייך את האמונות שגידלו אותך עליהם זאת הדרך המתונה הדרך הקיצונית יותר היא לעבור anti-brainwash לצאת לטבע לכמה ימים ,לבד או עם חברים קרובים לא לעשות שום דבר מיוחד...פשוט להיות

vasina

New member
הממ,

פאגאניזם זו לא בדיוק דת, אלא כינוי להרבה דתות שיש בהן ריבוי אלים (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה) - בשונה מדתות הספר, למשל, בהן יש אל אחד. מידע על חגים יש במאמרים, תבלי

driftwood89

New member
פגאניזם

מהמילה "פאגאן" בלטינית שאומרת פשוט "כפרי". הסיבה לכך היא שבאירופה, הנצרות הגיע קודם לערים והכפריים נשארו אם האמונות הישנות. פגאניזם זה שם גג כולל להרבה הרבה הרבה דתות/ אמונות כאשר הם פוליטאיסטיות ברובם (כלומר, ריבוי אלים, אם זה שתי אלים ואם זה 72), הדוגמא הכי מוכרת ודת/אמונה כזו היא של הפנטיאון היווני או המיצרי שמאוד מוכרים בעולם. הרבה מהאמונות הפגאניות הם אוהבי טבע ו/או משלבים סוג כלשהו של קסם בתוכם אבל לא כל הדתות הפגאניות הם כאלה. לא יודע בקשר לחג אמצע הקיץ, שמעתי על משהו כזה אבל אני לא בטוח מה הוא.

Animus1539

New member
קודם כל ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

לשאלתך אני ממליץ לקרוא את המאמרים באתר. אני מצרף להודעה זו קישורים למאמר שלדעתי מסכם תמונה כללית על מה זה להיות פאגאן. בשום מקרה זה אינו מכסה על כל האפשרויות, אבל זה נותן כיוון חשיבה כללי נכון. תהני, ונשמח לראותך שוב, ולענות על שאלות ספציפיות...

למעלה