שאלה.

idodo cohen

New member
שאלה.

האם היותכם במערכת בלוגים של אתר מסויים, גרמה לכם לבקר באתר עצמו יותר [בדברים שאינם קשורים לבלוג בהכרח], אפילו על חשבון אתרים אחרים? לעשות אותו לאתר הבית? להשתמש ב"מוצרים" אחרים שלו? מתייחס בעיקר לבלוגיה ולישראבלוג, שמשוייכות לאתרים כוללים בהרבה.

לא בהכרח, חוץ מהבלוגיה אני משתמש

המון במערכת הפורומים ולא בשום שירות אחר של תפוז זה גם לא אתר הבית שלי

ayala26

New member
נחמד פה, נראה לי שאשאר

זה עונה על השאלה שלך?
אצלי זה להפך - אני פעילה בפורומים מאז שנרשמתי לתפוז ורק הרבה אחר כך שמעתי שיש דבר כזה בלוגים ועוד יותר אחר כך - לפני כחודש החלטתי לבדוק מה זה הדבר הזה ואז גיליתי את הבלוגיה. מאז אני באמת מבקרת בבלוגית אמהות ובכמה בלוגים מעניינים שגיליתי בשוטטותי. אז אפשר לומר שכן הרחבתי את פעילותי בתפוז.

ayala26

New member
קראת בסתר?? ../images/Emo8.gif

בפורום שהיה לשעבר בהנהלת בליקסי אני כבר לא כותבת.

ny22

New member
מנהל
האמת, נראה לי שלא...

לנענע אני נכנס מדי פעם, אבל בלי קשר לבלוגים.

idodo cohen

New member
אבל הבלוג שלך הוא בתפוז.. ../images/Emo9.gif

לא הבנת את השאלה לדעתי.

ny22

New member
מנהל
אה, סליחה, קראתי את השאלה שוב

וכן. אני נכנס לדברים אחרים בתפוז שלא קשורים לבלוג. למרות שנראה לי שזה בכלל הפוך, כלומר - קודם הייתי בתפוז בלי קשר לבלוג, ורק אז החלטתי לפתוח לי גם בלוג.

b love

New member
כנ"ל לגביי..

קודם הייתי הפורומים של תפוז, הרבה אחרי פתחתי את הבלוג..

xslf

New member
אני לא מאוחסנת בבלוגיה

כך שמן הסתם מיקום הבלוג שלי לא משפיע על שירותים אחרים באתר

כיסוף

New member
ברור כזה...

תפוז היה אתר הבית שלי עד שהוקם האתר הומי, שם אני מקבלת את העדכונים על כל מה שקורא בתפוזינה.

דם דם

New member
שאלה טובה

ואללה אין לי מושג האמת..אני אומנם דף הבית שלי זה תפוז ותפוז הוא האתר היחיד שהחזיק מעמד אצלי כדף בית כבר שנה שזה הישג בפני עצמו (כפיים לתפוזים) אבל אמממ אני נמצא דיי הרבה כמובן בתפוז לא בגלל הבלוג אלא גם גבלל פורומים או קומונות שאני נמצא בהם, מה גם שאני נמצא בעוד כמה אתרים מחפש תמיד חומר חדש ומעניין לכתוב עליו. אז בעיקרון אצלי זה משולב, אני לא רק בתפוז אבל משתמש בעוד דברים שתפוז מציע בנוסף לבלוג שלו

לא ממש

אני כותב בישראבלוג אבל קורא רק במדור ספציפי של נענע, אני כותב בתפוז ואני מסתובב הרבה בפורומים, אבל תפוז לא דף הבית שלי וגם לא יהיה. אני כן מעורב בתפוז עצמו (מישהו אמר "ניהול"?) ככה שזה בלתי נפרד, אך זה לא דווקא בגלל הבלוג עצמו בתפוז. אני משער שזה דיי טבעי לגלוש קצת יותר באתר בו אתה כותב את הבלוג שלך.

פגעסוס

Well-known member
הבלוג שלי בתפוז

בגלל שגלשתי קודם בתפוז ולא להפך. היתה תקופה שהיה לי בלוג בישרא אבל הוא נמחק לאחר שחזרתי מהטיול והפסקתי לעדכן. אני גולש גם באתרים אחרים וקורא בלוגים בכולם.

למעלה