שאלה

Rotem6789

New member
שאלה

נראה לכם שיעזור אם נתחיל עצומה שנשלח לערוץ הילדים, נבקש לשדר שוב את טובות השתיים, צער גידול בנות, או כל דבר של התאומות? שווה לנסות לשלוח להם מייל לא?!

olsen cool

New member
לא צריך לעשות בשביל זה עצומה

פשוט לשלוח אימייל ולבקש.

Rotem6789

New member
אז..

אני מציעה שמישהו אחד יכתוב בשם כל הפורום..... עוד היום אפילו. מה דעתכם?

בעד../images/Emo45.gif.

*קוראת סמוייה
*

olsen cool

New member
אני בעד אבל מעדיפה שזאת לא תהיה אני

כי אני שולחת להם אימיילים כל הזמן.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifאני יוכל לשלוח.

וננסח את זה כמוש צריך, נכתוב איזה תכנית נרצה שיחזירו ונעשה בשם כל הפורום זה יהיה ממש יפה.

Rotem6789

New member
../images/Emo208.gif כנסו

אז אנשים, תכתבו.. פשוט אין לי אימייל תקין תשלחו משהו כמו "שלום, אנחנו מפורום מרי קייט ואשלי בתפוז התארגנו ו..." (תמשיכו כאן איך שאתן רוצות) "מבקשות בכל לשון של בקשה שתשקלו ברצינות החזרה של טובות השתיים (לדוגמא, או את הסדרות של התאומות בכללי) בקרוב." ואז תכתבו "בתודה מראש על התיחסות, פורום התאומות". ותגיבו כאן מי ששולחת....

NoOop

New member
../images/Emo28.gifהמכתב נשלח../images/Emo45.gif

ואפרת כתבה את כולו
כי אני לא הכי טובה בזה. והנה התוכן: לכבוד מערכת המודיעין של ערוץ הילדים, שמי נופר ואני כותבת מכתב זה בשם כל חברי פורום "התאומות אולסן" בפורטל תפוז. http://forums.tapuz.co.il/olsen לקראת החופש הגדול הקרב ובא,העלינו בדעתנו שהחזרת סדרות ותוכניות של התאומות יהוו כתוכן מהנה לנו ולשאר הצופים-שכפי שאתם יודעים ישנם מעריצים רבים של התאומות וגם סתם צופים אחרים שיהיו מעוניינים בסידור סדרות ותוכניות של השתיים אנו נשמח אם תקבלו את הצעתנו בחיוב . בתודה, נופר ואפרת(מנהלת פורום התאומות אולסן בתפוז). תודה מראש על ההבנה וההתייחסות.

shir08

New member
מעולה,מקווה שהם ייתיחסו לזה ברצינות

ותודה לכן
חח לא הייתי פה אז לא הספקתי להגיב על זה בכלל

הילי123

New member
אלוהים, אל תעשו את זה

נמאסו השידורים החוזרים של צער גידול בנות! (ושל כל שאר הדברים המפגרים אחרי זה)

למעלה