שאלה למישהו יש את המילים של השיר "דרכנו" של אלה מ"הבורגנים"? תודה. חן
F fluppster New member 7/1/02 #1 שאלה למישהו יש את המילים של השיר "דרכנו" של אלה מ"הבורגנים"? תודה. חן
ה התמ-ים New member 7/1/02 #2 מנהל הפורום כאן ביקש לא לפרסם כאן מילות שירים ... אז כדאי לכבד את בקשתו ... אתה יכול לחפש אותן בפורום "מוזיקה ישראלית", פורום 32 על שלט הפורומים שלך ... לפי "דרכנו" ... המילים פורסמו שם לא פעם ...
מנהל הפורום כאן ביקש לא לפרסם כאן מילות שירים ... אז כדאי לכבד את בקשתו ... אתה יכול לחפש אותן בפורום "מוזיקה ישראלית", פורום 32 על שלט הפורומים שלך ... לפי "דרכנו" ... המילים פורסמו שם לא פעם ...
F fluppster New member 7/1/02 #5 מצטערת........ כשראיתי את ההודעה של מנהל הפורום זה היה מאוחר מדי. תודה בכל מקרה למי שעזר לי. חן
ה התמ-ים New member 7/1/02 #6 את זה תגידי במשפט ) אבל בדר"כ מילות רוב השירים שבוקשו פה, נכתבו בפורום זה או אחר. בדר"כ בפורום "מוזיקה ישראלית", ולשם הופנה הקישור שלי (יותר פשוט מלהעתיק את המילים לפה ).
את זה תגידי במשפט ) אבל בדר"כ מילות רוב השירים שבוקשו פה, נכתבו בפורום זה או אחר. בדר"כ בפורום "מוזיקה ישראלית", ולשם הופנה הקישור שלי (יותר פשוט מלהעתיק את המילים לפה ).