שאלה

שאלה

אני חובב אלכוהול,וגם חובב הפורומים שלכם. יש לי בר ביתי עשיר,ואני דואג להכין לא מעט משקאות וכדומה. כמו כן,אני בוגר קורס ברמנים,ואף עבדתי בתחום כמה חודשים. כיום אני עובד בעבודה אחרת,לא קשורה כלל לתחום הברים,אבל אני עדיין אוהב את זה,ומתגעגע לזה. לדעתכם יש מצב למצוא עבודה לסופי שבוע,גם בגלל עוד כסף,גם בגלל שזה לשמור על "כשירות",וגם בגלל שזה פשוט...כיף..? תודה.

למה לא?

אני עשיתי את זה במשך יותר מחצי שנה, עבודה 'אמיתית' באמצע השבוע ובשבתות הייתי מברמן, היה לי את הערב הקבוע שלי וזה היה הסידור עם הבר שבו עבדתי.. לפני כחודשיים הפסקתי כי רציתי להנות מסופ"שים שקטים ורגועים אבל שוקל לחזור לזה אולי לא באופן קבוע כל סופ"ש אם אמצא איפה... אם אתה נהנה מזה אין סיבה שלא תעשה את זה...

Sany b

New member
רא'ל../images/Emo67.gif עבודה אמיתית../images/Emo35.gif

אתה קורא לנו, אלה המשקיעים את חיינו בבר, שזו העבודה העיקרית שלנו, בטלנים? כאלה שאין להם עבודה אמיתית? אתה נשמע כמו אמא פולניה של חברה... תחזור בך

אוהווווו

מאיפה אתה זחלת מר בחור? לא רואים לא שומעים.... ולעניין.. לרגע לא זלזתי בעבודה מאחורי הבר.. להיפך.. ואתה מכיר אותי מספיק טוב לדעת עד כמה אני אוהב את הבר וכמה אני נהנה מכך.. אחרת לא הייתי שוקל להקדיש לכך שוב את הערב הפנוי שלי בסופ"ש... אי לכך גם הקפדתי לכתוב "עבודה אמיתית" עם גרשיים להדגיש את הציניות שבעניין... כל כוונתי היתה לומר שביום יום יש כעת עבודה במשרד ולא בעסקי ההסעדה... אז לא להיפגע לי עכשיו.. לילה טוב

nunimon

New member
לנמה שלא תחזור לבר שעבדת בו?

משמרת שבת מתגעגעת אליך.....

orvoar

New member
אם אתה כאן ......????

אתה מכיר מקום אולי בתור מישהו שכבר נכנס לתחום - שמקבל אליו ברמנים טריים שסיימו קורס? אני לא יודעת איפה עדיף להתחיל לעבוד - בבר/מועדון/מסעדה שמגישה מגוון נרחב של משקאות אם יש כזו כי יינות לא בא לי לא רוצה להיות סומלייה!

למעלה