שאלה

gillad e

New member
שאלה

לפני שבוע רכשתי נחש מסוג "פיתון מתכדרר" והגיד זמן ההאכלה שלו,זו הפעם הראשונה שאני מאכיל אותו. לפי המידע שיש לי הוא בן חודש. המוכר המליץ לי לשים אותו בקופסא עם טרף חי. השאלה היא האם אני יכול פשוט להכניס את הטרף לטרריום. השאלה השנייה היא אחרי כמה זמן מותר לי לגעת בנחש אחרי ההאכלה. תודה גלעד.

Sprite2k

New member
אתה יכול להכניס את הטרף לטרריום...

אבל זה עלול ליצור בעיות של ריח וכל מיני... עדיף להרגיל את הנחש לאכול בכלי האכלה משלו ולא בתוך הטרריום...

גלעד...

לדעתי עשית בחירה נכונה ואני מאחל לך גידול מהנה...אכן אתה יכול לשים את העכבר בטרריום והנחש אמור לעשות את העבודה לבד,אבל במידה ובעשר עד חמש עשרה דקות הוא אינו מראה סימנים לרצון לאכול תוציא את העכבר מהטרריום ותנסה בשלב מאוחר יותר...במידה והוא אכל תניח לו לפחות ל-48 שעות בלי לגעת בו...במידה ויציקו לו במהלך השעות הקרובות לאכילה הוא עשוי לפלוט את הטרף...שיהיה לך בהצלחה.

gaichuk

New member
הייתי נמנע מהשיטה הזו.

אם הטרף חי,שחרר אותו בטרריום ואם אין תגובה תוך 10 דקות,תוציא ונסה מאוחר יותר (אפילו למחרת). השיטה עם האכלה בקופסה נפרדת מתאימה לטרף מת. כמו שאמר לך יהודה,תן לו יומיים שקט.

Sprite2k

New member
לזה התכוונתי...

שאם אתה מאכיל בטרף מופשר... מה שרצוי שתעשה... ישאר ריח רע בטרריום בגלל זה עדיף להאכיל בקופסא נפרדת... וגם בקשר לטרף חי... אני מכיר הרבה מגדלים מנוסים שמאכילים בקופסאות נפרדות טרף חי... כי טרף חי נוטה להפריש צואה ושתן בכל הכלוב.

gillad e

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסוף שמתי אותו בקופסא נפרדת, הגשתי לו עכברוןוהוא טרף אותו תוך פחות מחצי דקה. לבחור יש תאבון....

למעלה