שאלה-

Smile 89

New member
שאלה-

קפיצה על דילגית, כשעה לערך ליום, נחשבת פעילות אירובית טובה לירידה במשקל?

חן M

New member
נחשב פעילות אירובית אך:

ניסית פעם לקפוץ על דילגית?? מניסיון אישי אחרי 20 דק' רצוף של דילוגים אתה חושב שאינך נמצא בעולם הזה... והכאבים ברגליים אך הכאבים
... מעבר לכך בכדי לרדת במשקל צרך לשים את הדגש על התזונה

atpaddict

New member
אני לא מסכים

קפיצה עם דלגית היא פעילות אירובית מדהימה! אפשר לגוון ולקפוץ במליון דרכים כך שלא משעמם, כמו כן אם אתה ברמה גבוהה אפשר גם לראות טלויזיה בזמן הזה. זהו תרגיל אירובי מעולה שמפעיל שרירים רבים בגוף וגם נראה טוב. יש קבוצות רציניות בחול המתחרות בתחום זה ויש להם אתרים עם המון מידע מועיל, אפשר לחפש ברשת אחר הביטוי ROPE JUMPING OR SKIPPING אני מאוד אוהב את זה. אודי

חן M

New member
אף אחד לא ציין ש..

דילגית היא לא פעילות אירובית... אני אומר מניסיון על חתך אוכלוסייה רחב שרוב האוכלוסייה הרגילה לא יוכלו להתמיד באימון שכזה למשך רב... ואחרי 10-15 דק' של עבודה רציפה הם יפסיקו את הפעילות.. בהחלט ניתן לגוון ולהוסיף דילגית שיש לה קשת רחבה של יתרונות אךך לא הייתי שם את הדגש רק על דילגית ומוסיף אותה כתוספת או גיוון ל-ריצה/הליכה/אופניים וכו'...

אפקטיבי ...למה?!

רוב האנשים יגיעו לדופק אנאירובי נורא מהר, ויצברו חומצת חלב לרוב מעבר לסף שהם מסוגלים לסבול.. ואם זה אינו מדי.... מה לגבי הנזק שעשוי להגרם כתוצאה מהאימפקט הגבוהה לשלד?!

atpaddict

New member
בדיוק

אפשר להגדיל מאוד את סף חומצת החלב, ובסוף אתה בכל מקרה מגיע לפעילות אירובית בה אפשר להתמיד. התרגיל פועל על שרירים גדולים בגוף (ארבע ראשי, תאומים, עכוז גדול, דו ראשי, דלתואיד ועוד) ולכן אפקטיבי בשריפת קלוריות למי שמעוניין, מלבד זאת, אם קופצים על משטח מתאים עם נעליים מתאימות ובקפיצות קטנות ומהירות, אפשר להמנע מנזק. אודי

למעלה