שאלה...

שאלה...

יש כדורים של שמן דגים המכילים חומצות שומן "טובות". אני יודע שיש כדורים דומים המופקים מאצות ים, ולא מדגים. אני מנסה למצוא את הכדורים מהאצות, אבל ללא הצלחה. אשמח לקבל שם של חנות באזור המרכז שמוכרת כדורים כאלה תודה הומר

Talia E

New member
מקור מעולה לחומצות השומן המדוברות

(אומגה 3, אומגה 6 ושאר אומגות...
) הינו שמן Hemp בשתייה (לא מדובר על שמן האתרי Hemp). הוא מיוצר מצמח הקנביס (אינו גורם כלל למיסטול או תופעות דומות), ובגלל זה יש בעיות שונות אתו (פעם קובעים שאין בעיה לייבא ולמכור אותו, ופעם קובעים שזה לא חוקי - מאד תמוה כל הענין...). אם שמן Hemp אינו זמין כרגע, תחליף טוב (אך יקר) הוא שתיית שמן נר הלילה וויטמין E - חצי חצי בכמויות. דגש חשוב: מדובר כאן על ויטמין E נוזלי, ולא בקפסולות. כמו כן מדובר על מוצרים איכותיים ביותר, שלא ראיתי אותם בבתי מרקחת או בתי טבע. אני מכירה שני מקורות בארץ המוכרים אותם, אך שני המקומות הללו מוכרים רק למטפלים (אלטרנטיבים). אם אתה מעונין, שלח לי מייל, ואפנה אותך למטפל מעולה.

אתה יכול להשתמש בטבליות של

´שמן פשתן´ מכילות שמני אומגה 3 6 ו 9 הכמוסות שאני משתמש בהם(של חברתNSP) שוקלות 1385 מ"ג הכמוסה,ומכילות: אומגה 3-550-600מ"ג אומגה 6:170-200מ"ג אומגה 9:160-200 מ"ג אני יודע שגם סולגאר משווקת כמוסות שמן פשתן.

למעלה