שאלה...

שאלה...

שאת או אתה רואים זוג בטלויזיה עושים את זה.. זה לא מעורר בכם כלום? אני שואלת לא בקטע רע אלא באמת בשביל להבין דברים על עצמי... מקווה שמישהו /מישהי יענו לי...

Limbonic Art

New member
למה לנו לראות בטלויזיה

זוג עושים "את זה" ? אין לי משהו יותר טוב לצפות בו??? והאמת בגדול אני לא נגעלת ממין , פשוט זה לא עושה לי כלום,לא מסקרן, לא מגרה, לא כלום, אבל אם אראה זאת בפרטי פרטים בטלויזיה- אני חושבת שאלך להקיא או משהו- ככה שזה אולי מגרה את הקיבה שלי

לא

בקטעים רומנטיים אני משתעממת, אם הם ארוכים. אני בדרך כלל מרגישה שהם מיותרים, במיוחד סצנות סקס, הן עושות רושם שהכניסו אותן, בשביל שהסרט ירוויח יותר. גם אם כל הסרט מחכים ששני מאוהבים יהפכו זוג, אני לא רוצה לראות מה הם עושים בחדר המיטות, כמו שלא ארצה לראות מה אחד מהם עושה בשירותים. עם זאת, אם מישהו כן מגיב לסצנה כזאת בסרט, זה לא אומר שהוא לא א-מיני. א-מיניות מתייחסת לדחף כלפי אחרים, לפי מה שהוסכם ברוב הקהילות באינטרנט, וזה לא דחף ממומש. זה הרי לא שהיית רוצה ללכת לשחקנים ולעשות איתם משהו בעצמך.

korpiklaani

New member
כן עושה

גורם לי לחשוב שמזל ואין לי איזה דבק(או דבקית) שנדבק לי לוריד וגורם לי להזיע- לא נשמע כייף במיוחד בקיץ חחחח חוץ מזה זה משעמם

p019

New member
תלוי במצב רוח

יחול לנוע בין להסתקל הצידה ולא לחשוב ועד להתעצבן על עד כמה הדבר הזה דוחה. אבל זה תמיד מעורר בי את השאלה - למה הם לא יכלו לקפוץ לסצנה הבאה.

למעלה