אני צריך לעצב עטיפה לדיסק, שתבוא להדפסה במדפסת ביתית. מה המידות בדיוק? אני צריך כמה מידות: פנים של הדיסק (נראה לי 12X12) הגב של הדיסק (כולל שוליים) ואם אפשר אז גם הדיסק עצמו. טיפים ורעיונות ייתקבלו בברכה. -מתן-
תודה רבה על התשובה הצינית והמבדרת אבל, ברור שלא לתגובה כזאת ציפיתי. אני לא עד כדי כך
... אולי לא הסברתי את עצמי טוב ואני ינסה שוב יוסי. אני מדדתי ומצאתי את המידות אבל בהדפסה הכל יוצא על הפנים, לא בגודל ולא באיכות. מקווה לתשובה טיפה יותר רצינית... -מתן-
בדוק בתוכנה ו/או בדרייבר ההדפסה שלך שאתה אכן מדפיס לגודל של 100% ולא הגדרה אחרת (בחלק מהדרייברים של המדפסות ישנן הגדרות של התאמה אוטמטית לגודל הדף וודא שהן לא מסומנות) לגבי "איכות" זה מושג קצת מעורפל האם הכוונה לרזולוציה? לצבע שונה? ברוב המדפסות ניתן להגדיר את רזולוציית ההדפסה מתוך דרייבר ההדפסה עצמו- נסה לבדוק בתיעוד המדפסת)
תוודא שאתה אכן עובד ברזולוציה של 300 DPI ושים לב שהרזולוציה היא בפיקסלר לאינטש. לי קרה כבר שהתבלבלתי וקבעתי רזולוציה של פיקסל לס"מ - דבר שגרר אי התאמה במידות.
מצ"ב קובץ זיפ שמכיל קבצי AI להדבקה בפריהנד או קבצי CDR לקורל. שם יש לך תבניות עם פסרים מדוייקים לחיתוכים והקיפולים של הדיסק וגבו. בהצלחה. מכיוון שאי אפשר לשים כאן קבצי זיפ, שמתי את זה במקום אחר. מצ"ב הלינק.