שאלה!!

נופוש17

New member
../images/Emo13.gifשאלה...

היי אני לא בפורום אבל אני מאוד אוהבת את הסדרה " על טבעי " ויש לי שאלה לגבי ג'נסן ... יש לו חברה ?!

mishel13

New member
יש לי שאלה...../images/Emo40.gif

איזה עונה של על טבעי משודרת ברגע זה ביס סטאר? זאת הראשונה? ואם כן מתי תגיע העונה הבאה לישראל? אני אשמח לקבל תשובות

alias101

New member
בקשר לפרק 19

רציתי לדעת אם אני מפסידה את הפרק הזה אז אם אני מפסידה משהו משמעותי או רק עוד ספור אחר ותעלומה חדשה שדין וסם פותרים כי ירדו לי הפרקים שאחרי ורק זה נשאר אז שווה לי לחכות עד שירד או לא?

MelindaW

New member
../images/Emo35.gifשאלות שאלות שאלות../images/Emo35.gif

אנשים שואלים שאלות
יש לכם שאלות, שאלו פה

Batelg

New member
תשובות...

העונה שמשודרת עכשיו ביס סטארס היא העונה הראשונה ורק בסוף ספטמבר העונה השניה תשודר בארה"ב ככה שאני מתארת לעצמי שהיא תגיע אלינו חודש אחרי.. משהו כזה..

MelindaW

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

אם את לא תראי את הפרק, זה לא יפריע לך ברצף של שלושת הפרקים האחרון, אל תפססי את שלושת הפרקים האחרונים אבל כדי לך לראות את הפרק 1.19 בכל מקרה, זה פרק לא רעה בכלל

15freedom girl

New member
לא ראיתי תפרקים הראשונים איפה אני..

יכולה למצוא אותם??? פליזזזז

MelindaW

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

נשארו עוד שניים, מחר יהיה פרק 21 ובשבוע הבאה הפרק האחרון 22

ברור, אני ../images/Emo6.gif

חחחח הייתי מתה..
לצערי, לפי מה שידוע מלפני כמה חודשים, כן, קוראים לה טניה והיא במקרה שיחקה בפרק של סופרנטורל.. בפרק של הדחליל, פרק 11.. הנה תמונה שלהם ביחד... בכל מקרה, אין עדכונים חדשים ממש...הכל יכול להשתנות..

למעלה