שאלה

uuppe

New member
שאלה

מה אחוז המדריכים פעילים שלכם בשבט והאם עבודתו של מדריך נחשבת לקשה יותר אצלכם.

0% angel

New member
קשה יותר בהשוואה ל.....?????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? חזק ואמץ!!! אאחח אני מתה על המשפט הזה! -דניאל-

אצלנו העבודה היא קריעה

מפאת הרבה שכב"צ וקצת שכב"ג... לי היו 26 חניכים, אבל זה בסדר, כל פעם הגיעו רק 8. הבנים רצו כדור, הבנות רצו לשבת, ובסוף כולם השתחררו מוקדם בשביל ללכת להופעה של נטלייה אוריירו, יופי... פוסטמות מגיל צעיר, בסוף הן יגדלו להיות כמו האלה שרצו מורל על הנוע"ל... מצד שני, בהדרכה הראשונה שלי, היתה לי קבוצה של 10 ילדות חמודות בכיתה ד´, והן היו מתוקות, והן היו משתפות פעולה, ואחראיות, וכולן צועדות אחת יותר קדימה מהשנייה, פשוט קבוצה חלומית, כל כך נהניתי להדריך אותן.

בחור, קשה יש רק בלחם.

- וגם אותו אוכלים. זה הולך ככה שיש שלושה סוגים של תפקידים בשבט: יש מינהליסטים, הם אחראים על הכסף והצ´קים ועל כל העניין של הלוגיסטיקה והאוטובוסים שלמרות מה שזה נשמע זה ממש קשה ויש הרבה אחריות. יש מחסנאים ופעילים שעושים הכי הרבה עבודה פיסית. באים לפני כולם לחלוץ ונשארים אחרי כולם לפרק את הכל ובין לבין עובדים כמו חמורים. ויש מדריכים, שעושים קצת מזה וקצת מזה ובנוסף לכל מדריכים קבוצה. אין תפקיד שהוא יותר קשה מהשני, בדרך כלל מחסן נחשב להכי קריעת תחת. נ.ב. יש גם חמישיסטים שמנקים את השירותים ומקבלים הוראות מהשכב"ג וזאת הקבוצה אליה אני משתייך.

למינהליסטים קוראים בימינו

גזברים ומדריך זה הרבה יותר קשה מחסנאי רק מסדר את המחסן שלו פעם ב ומוציא דברים לחניכים פעמיים בשבוע וכל הבלאט הזה... ובין תחילת הפעולה לסוף הפעולה הוא יושב בחדר הצדדי עם המקרר, המיקרו והטלויזיה... ואל תדבר איתי בכלל על העמסות ופירוקים כי את זה כל שא"ר השכב"ג עושה בזמן שהמחסנאים צועקים "לפה, לפה" כמו הומואים

0% angel

New member
מחסנאים RULES!!!!!!!!!!!!!!!!

עובדים קשה נכון.... אבל תאמינו או לא זה הדבר הכי כיף בעולם!!!!! ולכל אלה שהולכים לבחור...יותר נכון להתקבל לצוות כלשהו תבחרו מחסן אוי כמה שזה כיף!!!!!

למעלה