שאלה

בלונד 16

New member
שאלה

קודם כל תכניסו טוב לראש שלכם שאיאייייייייייי.י.י.י.י.יןן על קרן ואם תוכלו להשתדל לסדר את הפורום שיהיה מתאים גם לפלאפונים[אורנג`] ולא רק למחשב ורציתי לבקש שתפרסמו מספר טלפון שדרכו אפשר לקנות כרטיסים מוזלים להופעות של הלהקה בכל אופן תתכוננו ל23 באוגוסט נפגש שם עדיף בשורה השניה או הראשונה להזמנת כרטיסים 036045000

מה זאת אומרת לסדר את הפורום לפלאפונ

אין כרטיסים מוזלים ללהקה כרגע. פרסמתי פה לפני שבוע או שבועיים.. אבל כבר היו ההופעות האלה. כשיהיו עוד הופעות אני אפרסם.. בכל מקרה אם תוכל להסביר לי מה זה אומר לפלאפונים, כיוון שאני לא גולשת דרך הסלולרי אין לי מושג מה ההבדל

בלונד 16

New member
תשובה לטל

גם מה שפרסמת אז לא היה אפשר להכנס לקישור דרך פלאפון כי בפלא נכנסים לתפוז רק דרך דף הבית של אורנג ואיך להתאים את הקישור כדאי שתשאלי את תפוז הם ודאי יודעים בכל אופן אני לא יכול להשתתף בתחרויות בגלל שגם זה תואם רק למחשב ומפלאפון אפשר רק לכתוב לכן כדאי כשאת מפרסמת משהו לכתוב מספר טלפון [בכל אופן אם תצליחי לעזור לי אני יודה לך מאוד אם לא ....לא נורא]ותודה לך על כל מה שאני כן מצליח לקרוא דש לקרן בייי

בררתי בתפוז

ואלה האופציות שיש, אין גלישה מיוחדת לסלולרי. אתה יכול רק לקרוא הודעות, אין אפשרות לעשות שינויים אחרים.. וטלפונים אין לי מה לכתוב כי זה כמעט תמיד בלי טלפונים, אלא דרך האינטרנט... אין מה לעשות...

בלונד 16

New member
תודה

תודה רבה על הרצון הטוב ועל הניסיון נצטרך להסתפק בזה תמשיכי ככה

למעלה