שאלה........

nIcKiTa

New member
שאלה........

מה יש לכם בכניסה לשבט? לנו יש חולצת-שער ענקית (אני מעבירה את הפרוט ללימור) אם עניבה סגולה... כחול הוא צבע השמים.. אדום הוא צבע הפרחים סגול הוא צבע שבטינו- שבט אופק אופקים!!! או משו כזה :) פעולה נעימה

anat113

New member
לנו אין כניסה רישמית לשבט

יש לנו איך אפשר להגיד את זה כביש - - - - - - סורגים - - - - - - ועוד כביש.....
זה מה שיש ,מסתפקים

0% angel

New member
חזק ואמץ!

לנו יש כביש...ואז אפר אפר אפר אפר אולי קצת חצץ...ואז פתאום מבצבץ לו איזה קרוון מסכן שרשום עליו באדום כחול שבט ערבה כחול צבע שמיים ואדום צבע להבה כחול אדום צבע שבטנו זהו שבט ערבה...ערבה!!! אבל כדי להגיע לקרוון הזה צריך לעבור מעל תעלה...(כן שאנחנו בנינו) כן בנינו אותה כדי שהסחף מההר שיש לנו מול השבט לא יכנס לתוך השבט שלנו... זה דווקא מאוד מועיל פעם תפסנו עכבר ונתנו לו לשחות שמה עד שהוא טבע (כן עוד אחת מהדיברות שאנחנו לא מקיימים- הצופה שומר על החי והצומח) חזק ואמץ -דניאל-

לנו יש שבט ענק

אם נכנסים מלמטה יש שם רחבה גדולה ע מדרגות למעלה, אם מלמעלה (זה מוזר כזה, הוא בנוי על הר) אז יש טריבונות ומגרש ובמה ותצפית מגניבה על "מבצר השבט", המבנה שלנו מעוצב בצוה מאוד מעניינת. יש גם עליה למעלה לגג של חדרי השכבה ושמה יש רחבה חולית ולמעלה לרחבה ע-נ-קית של בית יד לבנים.

אוי ואבוי!

חן,אני ממש מתביישת! את בשבט לא שנה ראשונה,ואת לא זוכרת את השיר של השבט? "סגול זה צבע של פרח וסגול זה צבע של חולצה סגול-זה צבע שבטנו,שבט אופק אימפריה!!" זה נראה לי אחד מהשירי מוראל הראשונים שהיכרתי(וממש לא קשור לזה שאני בשבט מאז כיתה ה) בכל מקרה-הכניסה אצלנו זה שביל אספלט באורך של לפחות 200 מטר,ואז יש גדרות ברזל,ושער שתמיד תמיד פתוח,ואז נכנכסים עם האספלט,יש חנייה כזו שכל השמיניסטים המתלהבים מחנים שם את המכוניות שלהם...ואז,שני צעדים אחרי שנגמר האספלט(בסביבות החדר קורס)-ניצבת לה בגאון חולצת החאקי שלנו,הלוא היא השער! הקטע הוא,שהחולצה לא נראית במצב אופטימלי,בגלל שהכינו אותה בתחילת השנה וכל הגשמים האלה די הרסו אותה...ובכלל צריכים לפרק את השער כי צריך סנדות לפורימון.. ואם כבר פורימון...הקריאו את השיבוצים יום שלישי ואני רש"צית-זתומרת אני ראש צוות שמפעיל תחנה בפורימון.. וזה ממש נחמד! לימור

לימור? האם זו את?

היתכן שלפני כמה חודשים, התקשרת אלי עקב הודעה שכתבתי פה? שאת הלימור שהייתה חברה של אלי מ"סוחף"? מה שלומך?

למעלה