שאלה

מצב
הנושא נעול.

MESEE

New member
שאלה

שאלה
שאלה עבדתי 4 ימים במקום בו הובטח לי שכר גלובלי. השעות היו מעבר לשעות נורמליות (כל יום עד 11 בלילה ) אבל הסכמתי לעבודה זו לאחר 4 ימים פוטרתי כי נפל פרוייקט כלשהו והבוס לא יכל להרשות לעצמו .. בכל אופן מה הסכום שאני אמורה לקבל על 4 ימים כאלה? כי קיבלתי 449 שקל (נטו לאחר שהברוטו היה 470. ירד מס בריאות וכאלה) יש לי הרגשה שאין מצב שבעולם שהחישוב נכון. מי יודע לחשב כמה מגיע לי? תודה..

שיר ורד

New member
חסרים נתונים

שאלה
שאלה עבדתי 4 ימים במקום בו הובטח לי שכר גלובלי. השעות היו מעבר לשעות נורמליות (כל יום עד 11 בלילה ) אבל הסכמתי לעבודה זו לאחר 4 ימים פוטרתי כי נפל פרוייקט כלשהו והבוס לא יכל להרשות לעצמו .. בכל אופן מה הסכום שאני אמורה לקבל על 4 ימים כאלה? כי קיבלתי 449 שקל (נטו לאחר שהברוטו היה 470. ירד מס בריאות וכאלה) יש לי הרגשה שאין מצב שבעולם שהחישוב נכון. מי יודע לחשב כמה מגיע לי? תודה..
חסרים נתונים
מה השכר הגלובאלי שהובטח לך? כמה שעות עבדת בכל יום? מהו מספר שעות העבודה היומי הרגיל במקום העבודה הנ"ל?

MESEE

New member
הנתונים

חסרים נתונים
מה השכר הגלובאלי שהובטח לך? כמה שעות עבדת בכל יום? מהו מספר שעות העבודה היומי הרגיל במקום העבודה הנ"ל?
הנתונים
שכר גלובלי מינימום לפי החוק.. שעות העבודה לא קבועות. יום יכל להגמר בשש או ב11 כאן הקטע של גלובלי בא לידי ביטוי.

שיר ורד

New member
אם לא תפרטי את שעות העבודה

הנתונים
שכר גלובלי מינימום לפי החוק.. שעות העבודה לא קבועות. יום יכל להגמר בשש או ב11 כאן הקטע של גלובלי בא לידי ביטוי.
אם לא תפרטי את שעות העבודה
אי אפשר יהיה לעזור לך בחישוב. יכול להיות ששילמו לך כראוי ויכול להיות שלו. העסקה גלובאלית מתייחסת בדרך כלל לחודש עבודה שלם. אם עבדת פחות מחודש , אפשר לכאורה לתבוע תשלום לפי שעות עבודה (גם אם לא משלמים את התוספת של 125% ו 150% לשעות הנוספות). בנוסף , סביר מאוד שמאחר ומדובר בשכר מינימום, במידה ותתבעי, לא יכיר בכלל בית המשפט בהסכם השכר הגלובאלי ויחייב לשלם לך שכר שעות נוספות בהתאם לחוק שעות עבודה ומנוחה. השאלה היא האם עבדת בתנאים שבהם לא יכל המעסיק לפקח על היקף שעות עבודתך. הנימוק השני המקובל להעסקה גלובאלית, תפקיד ניהולי או המחייב אימון מיוחד, לא נראה לי כלל רלבנטי לעובד שעבד בשכר מינימום ופוטר מיד לאחר 4 ימי עבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה