שאלה?

תגובה לשאלתך

הפיתרון הוא (אם בסך הכל הכללי אתם בסדר בינכם) הרבה משחק מקדים. כדאי גם שתדברו בינכם, תשאל אותה מה היא אוהבת שאתה עושה, מה היא היתה רוצה שתעשה ואיך, פנטזיות וכו`. תזכור שכדי שהיא תגיע לאורגזמה אתה צריך להשקיע הרבה זמן ותשומת לב. אין איזו נקודה שאתה נוגע בא וכמו לחיצה על כפתור היא גומרת, הכל עניין של עבודה. בהצלחה .

השאלה שלך קצרה ועניינית והפוכה מכך

תהיה ההתייחסות שלי. אי אפשר לענות לך כמו לשאלה בחשבון ואין פה למעשה פיתרון. אשה אינה מגיעה לאורגזמה מסיבות רבות וכדי לצמצם אותן אני צריכה לדעת בת כמה אשתך, כמה זמן אתם נשואים, האם יש לכם ילדים, כמה ובני כמה הם וזה רק בשביל ההתחלה... מזה שאתה הוא השואל ולא אשתך אני מבינה שהדבר מפריע לך והיית רוצה שכן תהיה לה אורגזמה. אשמח להמשיך להתייחס אם תוסיף פרטים נוספים וגם קצת על מערכת היחסים שלכם.

קו מידע

New member
תודה חגית

בת 28, נשואים שבע שנים, שלוש ילדים גילאים 6 .4 2., יחסים טובים מאוד

זה כבר מקדם אותי יותר לכיוון תשובה.

יש לכם 3 ילדים קטנים בבית שנולדו ברווחים קטנים יחסים ולמעשה כבר 6 שנים אתם עם תינוקות בבית... זה לכשעצמו מספיק. עוד שאלה, האם אשתך בעבר הגיע לאורגזמה? אם כן, האם זה היה ביחסי מין? באוננות? כדי שאשה תגיע לאורגזמה היא צריכה להיות פנויה לכך, "להתכוונן" לדבר הזה ולהיות מאד מרוכזת ומעוניינת. בשביל זה צריכה להיות סביבה מאפשרת קודם, הרבה "חימום" רומנטי, אווירה נעימה, לתיכנון. אחר כך מתחיל העניין הפיסי של המגע, כאשר הראש רוצה ויש התכוונות אז אתה צריך להכנס לעבודה... (אבל גם בכל ההכנות המקדימות) תבדוק עם אשתך תוך כדי מסג תחילה עם הבגדים את המקומות הנעימים והמעוררים ושם תתמקד. לא ללכת ל"מסע למציאת האורגזמה" אלא להנות, להתפנק ולענג (אתה אותה ) תוך כדי המגע לשוחח על הרגשות, לתקשר כל הזמן הזה. תעודד אותה לבטא את הרגשות שלה ולאמר לך במילים או בקולות איפה נעים לה איפה רגיש איפה היא רוצה שתמשיך... וכך הלאה. אני מציעה שבנסיון הראשון להשאר רק במקום הזה של בדיקת תחושות ומקומות נעימים למגע עם ובלי בגדים כאשר אתה נשאר לבוש. ביום אחר ובאופן מתוכנן לגמרי, תמשיכו. חשוב מאד לנעול את חדר השינה ואם ישנה אפשרות , שלפעמים הילדים ילונו במקום אחר או שאתם תשאירו אותם עם בייביסיטר ותצאו לים עם שמיכה... עוד יותר טוב. כאשר אשה עסוקה במחשבות "הילד התעורר?" "הילדה בוכה?" וכו, אז אין לה פניות לעצמה מה שחשוב כל כך באורגזמה. אתם אנשים צעירים וחיי המין מאד חשובים לזוגיות תקינה אז שיהיה בהצלחה ובכייף.

קו מידע

New member
תודה רבה רבה

האם יש נשים שלא חוות את אורגזמה ואיך יודעים שהיא חווה את החויה

ביולוגית כל אשה יכולה לחוות אורגזמה

הואורגזמה היא שיא הריגוש המיני והוא מתחיל מריגוש קל ועד לשיא שמתבטא פיסית בהתכווצויות של הרחם ובהרגשה ניפלאה. צריך לחוש את השלבים וההדרגתיות (באופן שהסברתי לך) ואני מציעה לך שוב, לא לשים את זה כרגע כיעד לכיבוש. המטרה צריכה להנות. נראה שאתם חסרי נסיון וכדאי גם לרכוש ספר שיש בו הסבר על מעגל העוררות הנשי, קראו קצת על הנושא ותוכלו לדעת עוד.

למעלה