שאלה

שאלה

מי זה שירה את היריה הראשונה באותו יום רביעי 12/7 בו נחטפו שני חיילי המילואים? לבנון או ישראל?

InDaHouse

New member
מה זה חשוב?

הכי חשוב זה לסיים את כל הפאשלה הענקית הזאת של שני הצדדים ולדבר על הסכם כולל מול סוריה ומול הפלסטינים.

שה חשוב רק

מפני שאני רוצה להיות צודקת, כשאני אומרת שהמלחמת הזו לא ניכפתה עלינו אלא היתה זו יוזמה שלנו.

InDaHouse

New member
תהיי חכמה וצודקת

מלחמות הן תוצאה ישירה של התנגשות אינטרסים של בעלי הון ומושחתים למיניהם. המטרה היא לנסות ולהיות עד כמה שפחות חיילצ'יק במשחק הזה ולהמשיך להלחם נגד האויב האמיתי.

האמיתית

New member
מה שאתה אומר....

זה שבעצם בעלי הון (לא משנה כרגע מאיזו עדה/עם) מעודדים מלחמות גדי לקדם אינטרסים שלהם? במילים אחרות, אתה טוען שאוכלוסיות מסוימות בעולם מעודדות הרג של אוכלוסיות אחרות (מאותה קבוצה אתנית שלהם) למען הכסף שלהם? אם כן, אז זה חמור מאוד (וגם טפשי ואכזרי) ****אני ישראלית (ציונית ופטריוטית) גאה ומאושרת**** ****ידע והשכלה כללית זה כח**** ****האדישות הפוליטית-חברתית עוד תזיק בסוף לכולנו**** ****התנדבות רבותיי, התנדבות**** ****הגיבורים הלאומיים שלי: שרה אהרונסון, חנה סנש, טרומפלדור, חביבה רייק, אלי כהן, אליעזר בן יהודה, רחל המשוררת, אברהם (יאיר) שטרן - מי שלא מכיר שיפתח אנציקלופדיה/יקרא את הספרים של דבורה עומר*****והכי חשוב: תודה מראש על כל תגובה והמשך יום נעים לכולם

InDaHouse

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

ליתר דיוק העבודה בינתיים נראית לי יותר פסיבית - בעלי ההון מטרפדים כל מהלך שיפגע ברווחים שלהם. ישנם מקרים ברורים כמו המלחמה בעירק על טהרת האינטרסים הכלכליים. לעומת זאת אין לשכוח כי מלחמה מתמדת היא חלק מתרבות קולוניאליסטית שלה שותפות ישראל וארה"ב שהן המדינות הקולוניאליסיטיות היחידות שנשארו בעולם.

סלוניק

New member
עם צדק לא הולכים למכולת.

וגם אם יש לך את מלוא הטיעונים המוסריים, זה לא מה שיחזיר שבויים או יסיים את ירי הקטיושות על ישראל.

האמיתית

New member
היריות הראשונות

נורו ע"י חיזבאללה כפעולת הסחה בזמן חטיפת החיילים

למעלה