שאלה

kobisa

New member
שאלה

אני לא מבין גדול ברובוטריקים אך מאוד אוהב את התוכנית ובתור ילד צפיתי בה המון ואני מחכה בקוצר רוח לראות את הסרט החדש שיוצא שנה הבאה. יש לי ארבע שאלות לגביי הרובוטריקים: 1.האם יצא כבר טריילר לסרט ולא טיזר במה שהצגתם כאן בפורום לא מזמן? 2.איך נקראת העונה/עונות ששידרו פה בארץ באייטיז בערוץ הראשון? 3.איך קוראים לרובוט הענק הזה (ממחנה הרובוטריקים) היה הופך למעבורת חלל ולוקח אותם לסייבטרון? 4.אם הוא לקח אותם לסייבטרון, איך הוא לקח אותם? הרי הסיפור היה שסייבטרון הושמד? אשמח לקבל תשובות להעשיר קצת את הידע החסר שלי לגביי הסדרה המופלאה הזו... תודה.

xtturbo

New member
בובת רובוטריקים

איזו בובה את רוצה? של הליין הנוכחי או של הסדרה המקורית מלפני 20 שנה? את הליין הנוכחי את תוכלי למצוא בכל רשתות הצעצועים הגדולות בארץ במחירים הנעים בין 60 ל 450 ש"ח - תלוי בגודל ובחנות ... דמויות של הסדרה המקורית לא ניתן למצוא בחנויות בארץ אלא דרך ח"ול בלבד אבל מתקיים ביום חמישי הבא כנס של מעריצי הסדרה בראשון לציון - יש פרטים כאן ובפורום שלנו בהייד פארק - ושם אנו נמכור דמויות מגוונות - גם של הסדרה הישנה - את מוזמנת לבוא ולהתעניין ו \ או להביא את החבר איתך -כשאני בטוח שהוא לא יתאכזב... קחי בחשבון שמחירי הדמויות של הסדרה המקורית לא זולות ויכולות להגיע לכמה עשרות ועד אלפי שקלים לדמות {תלוי בדמות} אבל יהיה מבחר די גדול ממה שידוע לי אז תוכלי להחליט בעצמך בהצלחה בחיפושים

גלבטרון

New member
תשובות

1) עדיין לא יצא טריילר חדש - אבל תתעדכן באתר הבית של הסרט מידי פעם לפעם. 2)העונות הראשונות שהוקרנו בשעתו בארץ נקראות עונה 1 ועונה 2. לסידרה האמריקאית היו עוד שתי עונות נוספות שלא שודרו בארץ - לפחות לא דרך הערוץ הראשון או השני (כאשר העונה האחרונה בת 3 פרקים בלבד). 3) אתה מתכוון ל-Omega Supreme. רובוט גדול בצבעים אפור, אדום וצהוב שהזרועות שלו הופכות לחללית בעוד הגוף והראש לבסיס שיגור וטנק. 4) סייברטרון לא הושמד במהלך שתי העונות ששודרו. הוא כן היה בסכנה פעם אחת כאשר הוא התקרב מאוד לכדה"א. *) אבל בסידרת הרובוט-טריקים היפנית: Headmasters (ראשי הכוח) סייברטרון אכן נהרס - אבל בסוף הסידרה מתחילים לבנות אותו שוב. להלן מס' קישורים שאולי יעזרו לך להשלים מעט את הפערים בעולם הרובוט-טריקים:

kobisa

New member
שאלה לגלבטרון

תודה על הקישורים למאמרים, המאמרים היו מאוד מעניינים והצליחו למלא אותי במידע רב ובצורה מהירה ואפקטיבית. שאלותיי הם: 1.האם הסרט יתבסס על הדמויות של הדור הראשון? 2.האם יש מאמר שמספר על העבר של הרובוטריקים (עבר שכתבו עליו סיפורים באתר הרשמי של הרורוטריקים אך למיטב ידיעתי לא הוקרנה סדרה מלאה שהציגה אותו, אם זכרוני אינו מטעני היו כמה פרקים בG1 שהציגו דמויות מהעבר,חברה של אופטימוס פריים והרובוטריקים לפניי שהם לבשוט צורה של מכונות ארציות)? תודה.

גלבטרון

New member
משוב

1. הסרט יהיה מבוסס על הדמויות של "דור-1" (G1). כאשר הסרט יתמקד ב-10 רובוט-טריקים. 5 שקרניקים ו-5 רובוטריקים. 2. לא ממש הבנתי את השאלה ואבל אנסה לענות על מה שאני חושב שהבנתי מימנה.בסידרת האנימציה המקורית היו מס' מועט של מקרים בו נראו או סופרו סיפורים מהעבר הרחוק של הרובוטים. מהידועים שבהם הם הפרקים: War Dawn - המספר על כיצד נוצרו אופטימוס פריים ואליטה-1 וכמו כן :The Secret of Omega Supreme - המספר על ההיסטוריה של אומגה עם הטרקטורוניקים. אך היו עוד מס' פרקים כגון Fire in the Sky המספר בקצרה על הידידות שבין שמי-אש לכוכב צועק. חמשת הפרקים הראשונים של העונה השלישית, שהם סאגה בת 5 חלקים הנקראת Five Faces of Darkness מספרת יותר על ההיסטוריה של הרובוט-טריקים וכיצד בדיוק נוצרו הרובוטריקים והשקרניקים. העונה השלישית גם כללה מס' "הבזקי היסטוריה" קצרים שהם למעשה תקציר על ההיסטוריה של הרובוטריקים, שקרניקים, אוטלטרה מגנס, הפראניקים ועוד... שאלתך אני מניח היא האם קיים מאמר המסכם את כל האירועים הללו - ובכן יש את ה-FAQ האמריקאי ולמרות שהוא לא עודכן כבר שנים פרטיו לגבי "דור-1" דיי מדוייקים. הוא לא מסכם הכל אבל נותן דגשים טובים. היו מס' מאמרים ברשת שקראו לעצמם "ההיסטוריה הסייברטרונית" וכדומה, חלקם היו מבוססים על הסידרה המקורית בעוד שהחלק השני היה דימיוני או שילוב בין השניים. איני יודע היכן ניתן למצוא אותם היום אבל תנסה לרשום במנוע חיפוש אנגלי - ההיסטוריה של הרובוט-טריקים ותקווה לטוב. אני מצרף את השלושה שאני חושב שהם הכי מפורטים (אם כי לא בהכרח הכי מדוייקים). יש לציין כי מותג הרובוט-טריקים הוא מיוחד מסוגו כי חברת הסברו אשר שכרה את מארוול קומיקס כדי לפתח סיפור עבור הצעצועים משני הצורה שלה תמכה בכך שגם הקומיקס של מארוול וגם סידרת האנימציה מבית Sunbow הם גירסאות רישמיות של עולם הרובוט-טריקים וזאת למרות שהקומיקס והסידרה סותרו זה את זו במס' רב של מקרים (אגב גירסת ההיסטוריה לפי הצעצועים נכתבה ע"י עובדי מארוול - בעיקר בוב בודנסקי - שגם כתב את 55 הקומיקסים הראשונים ולכן היא זהה לזו של הקומיקס). אישית, עד שנת 2000 לא ידעתי הרבה על עולם הקומיקס של הרובוט-טריקים ואהבתי את הסידרה מאוד אך כאשר גילתי את הקומיקס ובמיוחד את הגירסה הבריטית שלו (שהיא למעשה מעין גירסה מורחבת יותר, חברת מארוול UK פירסמה את 80 החוברות האמריקאיות ובנוסף יצרה סיפורים מקוריים משל עצמה שהפכו את עולם הרובוט-טריקים למעניין ומרתק יותר) ומאז אני מעדיף את עולם הקומיקס על פני הסידרה. אני מקווה שבעתיד אוכל להכין מאמר שיכלול את כל סוגי ההיסטוריה של הרובוט-טריקים כדי שאנשים יוכלו לא רק להכיר את כל הגירסאות אלא שישפטו בעצמם ויחליטו מאיזו טובה יותר. מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

למעלה