שאלה

yaniv22

New member
שאלה

אולי מישהו יוכל לעזור לי ולחברי בהתערבות ולהגיד לנו איזה נחש הוא הכי גדול בעולם (אני חושב שהאנקונדה וחברי חושבים שפיתון) מי צודק? תודה

Sprite2k

New member
:S

הנחש הארוך ביותר בעולם הוא הפיתון המרושת. ולעומת זאת הנחש הכבד ביותר בעולם הוא האנקונדה.

איתי322

New member
מסכים עם שניכם...

פיתון מרושת הכי ארוך... אנקונדה הכי כבדה...

nivinivini

New member
../images/Emo207.gif פיתון מרושת

הסתובבתי לאחרונה בלוחות מכירה של זוחלים אחרי שנים שלא גידלתי שום חיה בטרריום. בכל מקרה, יש שני נחשים שאני כבר לא רואה שמוכרים, פיתון מרושת ופיתון הודי (אגב, זה בורמזי או שאלו שני נחשים שונים?). יש לכם מושג מה הולך איתם בשוק?

Itamar Levy12

New member
תשובות

אין דרישה לנחשי ענק בארץ ככה שמרושתים לא מוכרים בשוק(ומסיבה,רוב השוק בנוי מבני נוער ושום בן נוער לא צריך להחזיק נחשים בגדלים כאלה לדעתי. באמריקה אפילו יש חוקים נגד זה) הפיתון ההודי(שהוא תת מין שונה מבורמזי) הוא מין שנחשב בסכנת הכחדה לפי תוכנית באנימל פלנט שראיתי,ככה שנדיר לראות אותם בשוק. איתמר לוי.

איתי322

New member
מסכים ../images/Emo45.gif אבל...

פיתון הודי כמו שאמרתה הוא אכן תת מין שונה מהבורמזי אבל זה לא אומר שאין אותו בכלל בשוק... פשוט ממש קשה להשיג היתר לגדל אחד או יותר כאלה.. בכל מקרה פיתונים מרושתים בדרך כלל מגדלים בתי עסק (לא חנויות אלא בתי עסק של זוחלים שהם מוכרים) בכל מקרה אני מכיר כמה אנשים שמגדלים פיתונים מרושתים וגם בבית החיות אני ראיתי לא מזמן די הרבה צעירים שוכבים להם בכלוב, למכירה אני לא יודע... בכל מקרה מי שיש לו מקום יכול לגדל פיתון מרושת וגם יותר מאחד (רפאל יפרח)...

למעלה