שאלה איך מגיעים לחנות מאמא יוקרו בראשון לציון? תודה
S Shark Alarm New member 24/8/06 #3 אם אני לא טועה, זה נמצא ב.. ../images/Emo26.gif קניון דאון טאון סנטר. זה בהמשך של הרחוב של קניון הזהב. זה ממש הקניון האחרון בשורה (לפני כדור הפלדה החלוד שהיה אמור להיות קולנוע תלת ממדי ) בהצלחה
אם אני לא טועה, זה נמצא ב.. ../images/Emo26.gif קניון דאון טאון סנטר. זה בהמשך של הרחוב של קניון הזהב. זה ממש הקניון האחרון בשורה (לפני כדור הפלדה החלוד שהיה אמור להיות קולנוע תלת ממדי ) בהצלחה
ס סבינה89 New member 25/8/06 #5 יש גם חנות כזו בגן העיר ממש בתוך גן העיר איפה שבנו את הבית הגדול הזה, ליד אספרסו בר.
S Shark Alarm New member 25/8/06 #6 הבית הגדול הזה, זה ../images/Emo26.gif בית סיעודי לאנשים מבוגרים (משהו כמו "אחוזת ראשונים" ו"עד 120")
הבית הגדול הזה, זה ../images/Emo26.gif בית סיעודי לאנשים מבוגרים (משהו כמו "אחוזת ראשונים" ו"עד 120")
S SNTQ New member 27/8/06 #9 מה? ממש ממש לא! רוב האוכלוסייה שם זה אנשים מבוגרים אבל גם יש שם גם זוגות צעירים והכל, זה פשוט כמו שאמרו בניין של טחונים,דירה שם עולה הרבה כסף:]
מה? ממש ממש לא! רוב האוכלוסייה שם זה אנשים מבוגרים אבל גם יש שם גם זוגות צעירים והכל, זה פשוט כמו שאמרו בניין של טחונים,דירה שם עולה הרבה כסף:]
ר רויטל ולירון New member 28/8/06 #10 לא מדוייק, אני מכירה מישהי שהיתה גרה שם , בחורה צעירה , אומנם הרוב שם מבוגרים אבל זה ממש לא בית אבות....
לא מדוייק, אני מכירה מישהי שהיתה גרה שם , בחורה צעירה , אומנם הרוב שם מבוגרים אבל זה ממש לא בית אבות....