שאלה

ofri92

New member
שאלה

מתי תגיע העונה השנייה של האוסי לערוץ עשר? אמרו שבספטמבר, יש תאריך מדויק?

m i c k e y 15

New member
גזעזגעג

"היוםםם זה היוםםם" צעקה יובל שהתרגשה ללכת לטקס. "נכוןןן אז אולי תלכי ללבוש את השמלה כדי שאני אראה אותך כבר???" אמר הארי שרצה כ"כ לראות את יובל עם השמלה. "איפה מיקי?" שאל דני שהתעורר לבדו במיטה. "אני פהה..חיחי הכנתי ארוחת בוקר טובה.." אמרה מיכל שקמה מוקדם. "ואוו וכל זה בשבילי?" אמר דני . "ממש לא...חח זה לכולםם יאללה תתחילו לזלול...לא סתם קמתי ב-9 בבוקר." אמרה מיכל. "זה נפלא מותק שליי." אמר דני ונתן למיכל נשיקה במצח. כולם ישבו בשולחן ואכלו בזמן שספיר וצ'ארלי התעוררו ביחד. "היי מותק..אולי תראי לי מה קנית כבר.." אמר צ'ארלי לספיר. "אממ אולי אח"כ אני קצת עייפה..עמדתי הרבה על הרגליים אתמול." אמרה לו ספיר "אוקיי תמשיכי לישון אני הולך להכין משהו לאכול. " אמר צ'ארלי והלך. "מאטטטטט" העירה עדי את מאט." מהה?" אמר מאט בקול ישנוני. "קנית כבר חליפה? משהו יפה לטקס?" שאלה עדי. "לא..מה.." אמר לה מאט. "אז למה אתה מחכה זה היום!!" אמרה לו עדי. "היום?? וואלההה יאוו טוב אני קם ואני זז...תחזרי את לישון.." אמר מאט. "נראה לך..צ'ארלי מכין ארוחת בוקר..את זה אני חייבת לראות חיחי" אמרה עדי וירדה למטה. "היי צ'ארלי..מה אתה מכין?" שאלה אותו עדי. "חביתה כזאתי..ופאנקייק." ענה צ'ארלי. "וזה לכבוד.." אמרה עדי. "לכבודך..אלא מה..חחח" אמר צ'ארלי והם צחקו. לקראת ערב הבנות כולן התכוננו עם השמלות והסידורים לנסיעה כבר היו מוכנים. "אז איך נוסעים חבר'ה?" שאלה מיכל. "אוקיי את,דני,יובל והארי בלימוזינה אחת. אני,דאגי ספיר וצ'ארלי וגם עדי ומאט בלימוזינה אחרת. " אמרה להם מאי. "ושרון..את באה?" שאלה יובל. "אממ השארתי לכן הפתעה לסוף וכן אני באה! ביחד עם ג'נסן הוא הזמין אותי..והזמינו אותו גם כאורח כבוד משהו..אז הוא הבטיח לי חיחי" אמרה שרון בהתרגשות. "ישש אז כולם באים בסוף..נפלא..רגע..איפה טום? " שאלה מיכל. "טום אצל ג'וואנה" ענה לה הארי. "אז כל מה שנשאר לכן בנות זה ללכת לשים את השמלות כבררר" אמר דני שהשתוקק לראות את מיכל. "אוקיי אוקיי אנחנו הולכות חח" אמרו הבנות וצחקו. "איזה לחוצים יאוו.." לאחר שהבנות התלבשו..אחת אחת ירדה למטה..ממש כמו נסיכה. "אומייגאד...את..אין לי מילים..את נראית נפלא" אמר הארי כאשר יובל ירדה במדרגות. כאשר מיכל ירדה במדרגות..כולם היו פשוט בהלם מהיופי של השמלה וכמובן של מיכל..לא סתם השמלה הייתה כ"כ יקרה. ".........ואו..פשוט וואווו ממש לא דימיינתי אותך כ"כ יפה..מהממת..השמלה היא פשוט מושלמת עליך..את יפיפיה" אמר דני ונשק לה. "כן..ובכן אתה לא ממש רוצה לדעת כמה היא עלתה. "אמרה יובל. "כל סכום היה שווה בשביל המראה הזה." אמר דני בחיוך. כל הבנות נראו פשוט מהמם..וכאשר מאי ירדה דאגי היה המום. "מאיי! את יפה כ"כ!! מתאים לך שמלות.." אמר לה דאגי. "לא הייתי אומרת אבל כן..אני נראית בזה פצצה!" אמרה מאי. "יותר מפצצה..את נראית מדהים. " אמר דאגי וההסעה שלהם כבר הגיעה אז הם נאלצו לעזוב. "ובכן אל תתעכבו יותר מדיי כן..הנה צ'ארלי ומאט הגיעו..נתראה שם..ביי" אמרו מאי ודאגי והשאירו את יובל מיכל דני והארי לבדם. "ביי" "היא הגיעה?" שאלה מיכל. "כן נדמה לי..שניה..כן זו הלימוזינה שלנו..יאללה זזים.." אמר דני והם זזו לדרכם. "ואו אני לא מאמינה שאני באמת יהיה באחד הטקסים האלה." אמרה מיכל. "נכוון..זה כ"כ לא מציאותי. "אמרה יובל. " אז תתחילו להאמין שזה מציאותי..אממ ותעשו פוזות..לצלמים אתן יודעות.." אמר הארי וצחק. "ואווו...תגידו מה יש לנהג הזה..אני מרגישה שאני ברכבת הרים." אמרה מיכל כאשר המכונית כל שניה זזה מצד לצד. "אני לא יודע..אני אבקש ממנו להאט קצת." אמר דני. "כן זה לא שאנחנו ממש ממהרים.." אמרה יובל. "יאוו..זה כבר ממש מפחיד אותי." אמרה מיכל. "תגיד לי אתה לא שומע?? תאט את המכונית!" אמר הארי לנהג. פתאום..נשמע בום חזק..המכונית התנגשה ב-2 כלי רכב אחרים שהיו על הכביש..אחד מהם..משאית. הלימוזינה התהפכה פעמיים..והשאירה את מיכל,דני,הארי ויובל..פצועים והפוכים. טקס נוצץ..כבר לא יהיה להם.

למעלה