שאלה

Phlawless

New member
שאלה

אמנם מוזר.. אך לא שמעתי על מועדוני ג´אז באיזור ת"א תאכלו אולי לכתוב לי מס´ שמות של מועדוני ג´אז+רחובות? תודה phlaw

OBZ

New member
YAVOLN

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=249&msgid=2083129

paul chambers

New member
מועדוני גאז

1.הגדה השמאלית- רח´ אחד העם 70 ...יום שישי הבא עוד שבוע תהיה שפ הופעה הכי בת זונה בעולם.. 2.תמוז- רח אחד העם לא יודע מיספר אבל זה בקצה המערבי שלו ליד נווה צדק וזה מין בית קפה עם ג´מים. יש עוד מקומות שיש בהם ליפעמים הופעות אבל זה הקבועים...פשוט תיסתכל בעכבר העיר במדור מוסיקה-גאז ובלוז....

OBZ

New member
הייתי אתמול בתמוז

היה בהחלט מזניב ניגן עמוס הופמן בגיטרה ואיזה חצוצרן ממש צעיר בן איזה עשר שהיה ממש טוב אחרי זה ניגנו כל מיני הרכבים יותר צעירים והיו כמה נגנים ממש מצוינים מביניהם זה באחד העם 6 ויש שם אחלה אוירה בהחלט מומלץ

paul chambers

New member
אחי שתבין...

החצוצרן הזה לא בן 10 אלא בן 16 עם זה מי שאני חושב שזה...הוא לומד איתי בתלמה והוא בהחלט תותח...

OBZ

New member
אתה בטוח?!?!?

הוא נראה ממש צוציק! יכול להיות שהוא עדיין לא גדל אבל אתה מדבר על החצוצרן מההרכב של עמוס הופמן?איפה שניגן גם הסקסופון סופרן?? אני בטוח שהוא פחות מ 12 ואתה לומד במגמת מוזיקה בתלמה?מה אתה מנגן?

paul chambers

New member
אז ככה...

לא הייתי בהופעה אבל לפי מה שאתה מתאר זה הוא. אני קונטרבסיסט במגמה הקלאסית אבל אני חולה על גאז. אגב, אתה יכול לענות על השאלה שלי בקשר לג´וני גריפין?

OBZ

New member
מצטער

אני לא ממש מכיר את גריפין... אתה לא במקרה ליוית איזה מישהו בתחרות ברימון השנה - נכון?

DannyZ

New member
מבואס..

אז קודם כל, לכם אנשי המרכז הג´ז ממש פתוח לכם.. פה בחיפה יש מעודון ג´אז אחד ועוד כמה לא קבועים, אין פה אף בית ספר שמתעסק בג´אז והנגנים המפורסמים מגיעים לפה אחת לחמש שנים... אני ממש רציתי ללכת לתלמה שנה הבאה (אני בכתה ט´), שמעתי שני הרכבים משם בתחרות הרכבי ג´אז לבתי ספר תכונים לפני שנתיים, והסתכלתי באתר ונגנבתי.. עכשיו אני לומד בחטיבה לאומניות.. אז כנראה ששנה הבאה אני אקח לי איזה מורה לג´אז ואסע לקרית חיים איפה שיש למורה אחד שלי בביתספר הרכבים... תגידו יש לבית ספר רימון איזה אתר? (סלחה שאני משנה את הנושא..)

OBZ

New member
בהחלט

היית מוצא את הלינק לבי"ס ברשימת הקישורים הכללית אבל הנה: http://www.rsojazz.co.il רימון כדאי לך לברר שם על סדנאות קיץ או בחופשים - יכול להיות דברים מעניינים בשבילך אפילו שחד פעמיים

OBZ

New member
בהחלט הייתי ../images/Emo13.gif

אם אתה זוכר חיכית יום אחד לחזרה איתו כשאני ליויתי איזה סקספוניסט - אני הייתי הגיטריסט שם ניגנו MY FUNNY VALENTINE

paul chambers

New member
בטח שאני זוכר!!

ממש אהבתי איך שניגנת!! בצורה מאוד עדינה...עם אחלה feel . אצל מי אתה לומד?

OBZ

New member
מגניב!

שמח שאהבת את הנגינה שלי! בעיקרון באתי לב"יס אחרי שנה שלא למדתי אצל אף אחד וכרגע במסגרת הבי"ס אני לומד אצל אילון תורג´מן שהוא אחלה בשבילי...

למעלה