שאלה...

TaMnOoN

New member
שאלה...

מה זה מברשות?... ועוד משהו... יש תוכנות לעיצוב, שלא עולות כסף?... פשוט אני רק בכיתה ח´, אז אין לי בדיוק הון משל עצמי, ולא נראה לי שההורים שלי יסכימו לשלם על דברים כאלה... בעצם... אולי יש תוכנות שאפשר לקנות בחנויות? פשוט ההורים שלי לא מוכנים לשלם בכרטיס אשראי דרך האינטרנט (מחשש שירמו אותם...)... אורית

איה@

New member
מברשות - זה כלי בתוכנת עיצוב../images/Emo126.gif

איתו אפשר לצייר ולעצב בתוכנות גרפיות. ורד הפכה את הכלי הזה לאומנותי. ורד - אני משאירה לך את הבמה לתשובה מפורטת. לגבי תוכנות - אפשר בהחלט לקנות בחנות למחשבים תוכנות אני מציעה לך כמתחילה לבדוק את תוכנת הפייט שופ פרו, את יכולה להוריד אותה לחודש נסיון, ללמוד ולהתרשם, ואז להחליט האם לקנות. תוכלי להעזר בפורום עיצוב גרפי - לכל השאלות שיהיו לך. אגב - רוב התוכנות את יכולה להוריד לחודש נסיון ללא תשלום. אולי תצליחי לעצב איתם לפני שנגמר החודש. אני מתנצלת על התשובה המאוחרת - איך שהוא השאלה שלך נעלמה מעיני.
איה.

veredgf

New member
מברשות

טוב, איה נתנה לי כאן את פתח הדברים... הרעיון של מברשות בפוטושופ וגם ב- פיינטשופ-פרו הוא מעין אפשרות להטביע תמונות ביחד עד לקבלת מעין... layout (יש מילה בעברית לזה?) חדש... מברשות יכולות להיות כל תמונה... אבל צריך להשקיע קצת מחשבה ויצירתיות איזה תמונות יתאימו יותר למטרה הזאת... היום יש טרנד (אופנה) שנקראת גראנג´... שזה הוספת לכלוך לתמונה... אני אישית מאוד אוהבת את זה... אבל להסביר למה... זה כבר עניין של טעם... מברשות יכולות לעשות את הוספת הלכלוך לפשוטה - פשוט יוצרים מברשות של שריטות, קשקושים, לכלוך שיש כאשר מצלמים במכונת צילום, קטעי צבע וטפטופים... ואז מוסיפים את כל אלה לתמונה. הנה דוגמא לבלוג שמשתמש במברשות לעיצור... כל האלמנטים בחלק העליון של הדף הם מברשות - והנה דוגמא נוספת... אני אוהבת לעצב תמונות "מברשתיות"... ראי קובץ מצורף... לגבי תוכנות... טוב איה ציינה את פיינטשופ... אני גם יודעת שהרבה פעמים סורקים מגיעים עם גרסאות פשוטות של פוטושופ שנקראות limited edition שהן לא רעות... גם המצלמה הדיגיטלית שלי הגיעה עם גרסא כזו... ורד

איה@

New member
לזה התכוונתי כשהצעתי גלריה ../images/Emo126.gif

כשהצעתי שנעצב גלריית עמודי פתיחה של בלוג, לזה בדיוק התכוונתי. ורד - עבודה מדהימה ביותר! ספרי עליה קצת, מתי עיצבת אותה? לאיזה צורך? והאם.....האם...זה יתן לך חשק לפתוח מחדש את הבלוג שלך? גם האתרים שהבאת כדוגמאות - מעוצבים להפליא.
איה.

איה@

New member
גם אילנה מאיזון פנימי השתמשה ../images/Emo126.gif

אילנה עיצבה מחדש את האתר של איזון פנימי - והשתמשה במברשות לעיצוב. אני מאד אוהבת את התוצאה.
איה.

veredgf

New member
הי איה ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה... אני כל הזמן מסמיקה כאן
האמת - עצבתי את התמונה הזאת היום ... התחלתי סתם להרביץ מברשות... ואז ראיתי את ההודעה וחשבתי לגייס אותה למטרת הדגמה... הוספתי קצת טקסט... הרי כל הכיף היום זה שאפשר לשים את הטקסט של הבלוג בכל מקום... מעניין מתי אפשר יהיה לכתוב HTML באלכסון... הייתי סקרנית לראות בלוגים אלכסוניים
דרך אגב, שאלת פורום טכנית... איך זה שאין לנו בכרטיס האישי אפשרות הוספת חתימה (עם קישור לאתר שלנו?... זה קלאסיקה של כל פורום מכובד... ניתן להעביר למנהלי התפוז?...
ורד (הביתה בשמחה רבה!)

veredgf

New member
לפתוח שוב פעם בלוג.. תהייה

קשה לדעת... בפעם הראשונה הבלוג שלי היה כל כך פרטי שהוא היה בעילום שם... אבל התעייפתי ממנו... הפעם השניה הבלוג היה בעל יותר משמעות... פוטרתי מעבודתי והייתי אומללה עד מוות וכתבתי יומן של מובטלת... באנגלית... הוא היה פשוט יומן של תסכולים אין סופיים... לפני כמה זמן הצצתי בו... וגיליתי שהפסקתי לכתוב בעשירי בספטמבר... יום אחד לפני היום "ההוא"... ותהיתי למה... אולי הצרות שלי פשוט היו חסרות משמעות לאחר מכן? האמת... כנאה שנשבר לי מהקיטורים של עצמי... וואו, הייתי מתוסכלת... ורד (כבר לא מובטלת, דרך אגב...)

איה@

New member
תהייה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif התשובה שלי במילה אחת

כן
כן
פשוט כן תפתחי מחדש את הבלוג שלך. כי מעבר לכשרון הנדיר שלך בעיצוב, יש לך כישרון לא פחות נדיר בהתבטאות - ויש לך מה להגיד! אז קדימה! - וזו היא בקשה אגואיסטית לחלוטין שלי
כך נהנה גם מהעבודות המקסימות שלך - ולא פחות - ממה שיש לך להגיד. וחוץ מזה - אני בטוחה שזה יהיה בלוג מעוצב להפליא שיטמון בחובו המון הפתעות.
איה.

veredgf

New member
המהום...

טוב,,, אני חושבת על זה... יש לי כל הרבה מה לעשות שאני תוהה מתי אני אספיק לטפל בבלוג... אתמול ביליתי ערב שלם בהכנת המברשות להעלאה באתר... ויש לי טונות של דואר... *אמא,לה!* אבל עכשיו בא לי נורא לנסות את graymatter ולראות מה הוא שווה... מה שבטוח, אני אכתוב באנגלית כי אין לי כח להתמודד עם תאימות של דפדפנים לעברית... בקיצור... יש כאן תהליך של בניית מחשבה בנושא... אבל קודם כל יש כמה משימות שדורשות התייחסות ראשונית... ורד (ותודה... !)

למעלה