שאלה

שאלה

מה ניתן לעשות שאלוהים לא נענה למשאלה אחת ויחידה שלי שלא חייבת להיות מסובכת כלל וכלל, אבל מישום מה, היא מסתבכת ? ? ?

אלוהים לצערי לא מגשים משאלות

רק אנחנו. האם את באמת רוצה את מה שאת מבקשת? שחר.

תודה על התשובה שחר

לצערי, נוכחתי לדעת זאת. באשר לשא´ ; אם אני באמת רוצה את מה שאני מבקשת ? התשובה פשוטה ; ע-ד מ-א-ו-ד ! ! ! נלחמת על-כך בצפורניים ! ! ! מה אני לא עושה, עודני מוכנה לעשות, על-מנת להגיע לתוצאות חיוביות גם כאן לא בטוח שזה מה שייקרה לבסוף.

פוסטמה

New member
לדעתי

אלוהים תמיד מגשים לנו משאלות רק שלא תמיד יכולים אנו לראות לפעמים מבקשים אנחנו בכל לשון של בקשה דבר מה מסויים מאוד ספציפי שלא בהכרח אליו נועדנו או נועד בישבילנו ואם נקבל את אשר נבקש ישתנה מזלנו עד בלי הכר ונלך ונטעה במחוזות אחרים ונוסיף לעצמנו קשיים לכן אלוהים מנווט ונותן לנו רק את מה שבאמת יגשים את ייעודנו ויהיה לטובתנו אז עצתי לך הניחי לזה אל תילחמי אם זה צריך זה יקרה ואם לא נסי דבר מה אחר תראי זה בסוף יסתדר או שתקבלי או שתביני למה לא קיבלת וזהו על רגל אחת

השלב הכי חשוב בלהגשים חלום

הוא בלוותר עליו... פרדוקסלי, אבל זה מאפשר לחלום האמיתי להתגשם. שחר.

הלואי שחר הלואי

מקור שמבין דבר, מכיר את סיפורי ייעץ, ל א לוותר. זה מה שאני מתכוונת לעשות, גם אם ישנם, הרבה רגעיי משבר. נאמר לי ; מה שלא בא בקלות, לא יילך בקלות, לעזוב / להרפות. מנסיון העבר, לרוע-המזל, אינני משיגה דברים בקלות ולא משנה במה מדובר. במקרה זה, מדובר בבן-אדם עקשן מאוד אבל אני גם יודעת, שאפשר לרכך עקשנותו . . . והמילה האחרונה שלי עדיין לא נאמרה גם אם אאלץ לעבור עוד הרבה מים בנהר . . .

למעלה