שאלה מי מרחיב פסיכולוגיה או סוציולוגיה בעיקר בנים?
מ מושיק oha New member 6/9/06 #3 לא ולא פשוט יצא אני בכיתה עם 2 בנים ו28 בנות שזה בערך היה ככה כל שנה שעברה.. את יודעת למה אני מתכוון ואם לא את מוזמנת לשאול..
לא ולא פשוט יצא אני בכיתה עם 2 בנים ו28 בנות שזה בערך היה ככה כל שנה שעברה.. את יודעת למה אני מתכוון ואם לא את מוזמנת לשאול..
מ מושיק oha New member 6/9/06 #5 לא!! אני לא שובניסט ולא ביקשת עזרה פשוט יצא שאני במיעוט בכיתה ועלתה בדעתי שאולי משהו פה לא בסדר
נ נימרוד פלצור New member 6/9/06 #6 מה מפריע לך להיות שובניסט?? ואל תרחיב פסיכו-סוציו... וכן אני אומר את זה בכביש צריכים להיזהר מנשים זקנים וערסים...
מה מפריע לך להיות שובניסט?? ואל תרחיב פסיכו-סוציו... וכן אני אומר את זה בכביש צריכים להיזהר מנשים זקנים וערסים...
Y Yaarit4 New member 7/9/06 #9 אתה הכי שוביניסט בעולם פלצור../images/Emo10.gif מספר בדיחות שובינסטיות כמו מכונית דורסת אישה מי אשם? האישה המ היא עושה מחוץ למטבח טרקטור דורס אישה מי אשם? הטרקטור מה הוא עושה במטבח?
אתה הכי שוביניסט בעולם פלצור../images/Emo10.gif מספר בדיחות שובינסטיות כמו מכונית דורסת אישה מי אשם? האישה המ היא עושה מחוץ למטבח טרקטור דורס אישה מי אשם? הטרקטור מה הוא עושה במטבח?
ח חומוס מאוהב New member 6/9/06 #8 אצלנו... אני הייתי עם עוד בן אחד...בכיתה של שבע...אבל זה היה בספרות מורחב...
מ מתן ציח New member 7/9/06 #13 איזה בעשה גלעד אתה לא יכול להבריז מבית הספר ויש פעולות בשלישי שאתה יוצא לא